Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Να τελειώσει τη σεζόν… όπως πρέπει, με νίκη!

Παναθηναϊκός: Να τελειώσει τη σεζόν… όπως πρέπει, με νίκη!

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Να τελειώσει τη σεζόν… όπως πρέπει, με νίκη απέναντι στον Άρη

Να τελειώσει τη σεζόν… όπως πρέπει, με νίκη απέναντι στον Άρη και να ικανοποιήσει τον κόσμο του, καλείται ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με όσα είπε ο Τάσος Νικολογιάννης στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η ομάδα ετοιμάζεται για το τελευταίο ματς με τον Άρη. Να πούμε ότι θα έχει πολύ κόσμο στην Λεωφόρο, έχουν μείνει λίγα εισιτήρια. Αυτό δείχνει την διάθεση του κόσμου να πει ένα ευχαριστώ στην ομάδα για το γεγονός ότι μετά από πολλά χρόνια έκανε πρωταθλητισμό. Ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να το δει σαν ένα παιχνίδι που κρίνεται το πρωτάθλημα. Το λέω γιατί υπάρχει πολύ μεγάλη απογοήτευση στην ομάδα και μετά από μια τέτοια απογοήτευση, δεν είναι εύκολο να το δεις πολύ σοβαρά. Πρέπει να το κερδίσει αυτό το ματς, να κλείσει την σεζόν με τον καλύτερο τρόπο και να φτάσει τους 80 βαθμούς. Κάτι πολύ μεγάλο, αν σκεφτούμε ότι πέρυσι είχε 61», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι η σεζόν κλείνει με πολύ άσχημο τρόπο, λόγω της απώλειας του πρωταθλήματος, αλλά αν το δούμε συνολικά το «τριφύλλι» έχει κάνει μεγάλα βήματα προόδου.

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι από Δευτέρα (15/05) ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα συναντηθεί με τον Γιάννη Αλαφούζο και θα μιλήσουν για τον σχεδιασμό του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν.

Ενώ σημείωσε ότι δεν είναι σίγουρο για τον Σάντσες ότι θα φύγει από τους «πράσινους», παρότι τελειώνει το συμβόλαιό του, εξηγώντας το γιατί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments