Αθλητισμός

Κωνσταντέλιας: «Να κυριαρχήσουμε απέναντι στον Ολυμπιακό»

Κωνσταντέλιας: «Να κυριαρχήσουμε απέναντι στον Ολυμπιακό»

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας μίλησε ενόψει του ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού και έδειξε αυτοπεποίθηση και σιγουριά για την κατάσταση της ομάδας του.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό απόψε (14/5 και ώρα 20:00) στην Τούμπα, στην τελευταία αγωνιστική των playoffs της Superleague. Σε ένα παιχνίδι τελικό που θα κρίνει ποια ομάδα θα τερματίσει στην 3η θέση παίρνοντας το… καλό ευρωπαϊκό εισιτήριο του Europa League.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας αναμένεται να είναι ένας από τους παίκτες που θα έχουν φανέλα βασικού στο ντέρμπι της Τούμπας. Είναι ένα από τα μεγάλα κέρδη της σεζόν για τον Δικέφαλο του Βορρά καθώς η πρώτη του γεμάτη σεζόν στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο είναι πολλά υποσχόμενη (35 συμμετοχές/3 γκολ/6 ασίστ).

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, μίλησε ενόψει του ματς κόντρα στον Ολυμπιακό και δεν έκρυψε το καλό κλίμα που υπάρχει στα ασπρόμαυρα αποδυτήρια, δίνοντας το σύνθημα… κυριαρχίας στον αγωνιστικό χώρο σε κάθε φάση του παιχνιδιού:

«Ακόμη και στα αρνητικά αποτελέσματα δεν ένιωσα ποτέ πως η ομάδα δεν είναι καλά. Νομίζω πως είμαστε καλά, ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το ματς με τον Ολυμπιακό. Θα δώσουμε το 101% όπως σε όλα τα ματς. Θα πάμε για τη νίκη και θα τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό. Να κυριαρχήσουμε με ή χωρίς τη μπάλα, να κάνουμε ευκαιρίες και να σκοράρουμε. Είμαστε καλά, θα πάμε να τα δώσουμε όλα δεν με ενδιαφέρει σε ποια κατάσταση είναι ο Ολυμπιακός».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments