Αθλητισμός

Η ΠΑΕ εξηγεί για την Τούμπα

Η ΠΑΕ εξηγεί για την Τούμπα

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Σημαντικές ατάκες από τον Κυριάκο για το γήπεδο

Στο πλαίσιο της παρουσίας του σε διαδικτυακή εκπομπή οπαδών του ΠΑΟΚ, ο Κυριάκος Κυριάκος, εκπροσωπώντας την ΠΑΕ, μίλησε για πολλά, σημαντικά θέματα που απασχολούν τον “Δικέφαλο” και μεταξύ άλλων, έδωσε σημαντικές απαντήσεις και για το νέο γήπεδο.

Ο Σύμβουλος της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ, άφησε -μεταξύ άλλων- ξεκάθαρα να εννοηθεί πως στον ΠΑΟΚ περιμένουν και τις εκλογές και ό,τι ακολουθήσει από την επόμενη Κυβέρνηση, σημειώνοντας χαρακτηριστικά:

“Είναι δύο οι άξονες. Ένας τι κάνει η ΠΑΕ κι ένας τι πρέπει να γίνει σε επίπεδο κυβερνητικό. Στο πρώτο κομμάτι, αυτό που δεν έγινε ακόμη ήταν η παρουσίαση των σχεδίων κι αυτό γιατί τα σχέδια θεωρήσαμε ότι και αλλαγές χρειάζονται, αλλά και πριν πάρουμε τα εχέγγυα, μεταξύ των οποίων και μία λύση για την μετεγκατάσταση, δε θα έπρεπε να δώσουμε το δικαίωμα σε κάποιον να πανηγυρίζει επειδή προχωράει ένα έργο, χωρίς στην ουσία να έχει πάρει ο ΠΑΟΚ τις εγγυήσεις που πρέπει για να προχωρήσει και να μπει ο κ. Σαββίδης στη διαδικασία μίας επένδυσης 100 εκατ. ευρώ για να γίνει ένα γήπεδο.

Δεν μπορώ και δε θέλω να πω περισσότερα πράγματα, είναι και περίοδος εκλογών… Σίγουρα, το ότι τραβήξαμε λίγο πίσω την επικοινωνία γύρω από το γήπεδο, έχει να κάνει με στρατηγική. Δεν είναι τυχαίο. Δεν είναι ότι σταμάτησε να συμπληρώνεται ο φάκελος και να παίρνει τις άδειες που χρειάζεται. Εμείς θα είμαστε έτοιμοι. Το έχω πει πολλές φορές και για πράγματα που δεν εξαρτώνται από μένα, δεν παίρνω την ευθύνη να πω κάτι που δεν είμαι σίγουρος. Ο φάκελός μας εμάς είναι πολύ έτοιμος, είναι πολύ ώριμη η μελέτη. Αυτό που χρειαζόμαστε, είναι και κάποια εχέγγυα από την άλλη πλευρά, περισσότερα από λόγια.

Από την πλευρά της ΠΑΕ, υπάρχει ένα συγκεκριμένο όριο, πάνω στο οποίο μπορώ να φτάσω. Η δική μας πλευρά έχει προχωρήσει σε κοστοβόρα πράγματα. Οι μελέτες και τα σχέδια που κάναμε δεν είναι δωρεάν. Κάνουν 2-3 εκατ. ευρώ. Κάποιος που δεν έχει διάθεση να προχωρήσει ένα έργο, δε δίνει αυτά τα χρήματα σε μελέτες. Τα δίνει σε παίκτη για να είναι και χαρούμενος ο κόσμος και το λέω έτσι, για να καταλάβουν όλοι ότι για ένα γήπεδο, έχουν κόστος ακόμη και τα σχέδια. Δεν τα προχωράει κάποιος, αν δε θέλει να το κάνει. Αυτό είναι το ένα κομμάτι. Ο κ. Σαββίδης και θέλει να το κάνει και το έχει τρέξει παραπάνω από ότι κανένας πίστευε. Το έχει φτάσει σε ένα σημείο, όπου λέμε ότι είμαστε σίγουροι ότι θα γίνει ένα νέο γήπεδο στην Τούμπα. Αν θυμάστε, πριν από μερικά χρόνια είχαμε debate για το πού πρέπει να γίνει το γήπεδο. Πήραμε την απόφαση ότι μπορεί να γίνει εκεί, ξεπεράσαμε χιλιάδες δυσκολίες για να μπορέσει να βγει ένα Προεδρικό Διάταγμα που να μας δίνει το δικαίωμα να κάνουμε ένα γήπεδο στη φυσική μας έδρα. Έχει δουλειά το πράγμα και χρειάζεται λίγο πιο πρακτικά βήματα από την άλλη πλευρά. Από την κεντρική πολιτική σκηνή“.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments