Ελλάδα

«Θέλω να κάνω παιδιά μαζί του»: 61χρονη με 17 εγγόνια παντρεύτηκε 24χρονο

«Θέλω να κάνω παιδιά μαζί του»: 61χρονη με 17 εγγόνια παντρεύτηκε 24χρονο

Πηγή Φωτογραφίας: News24

Ζευγάρι με διαφορά ηλικίας: Το χρονικό του έρωτα τους και η επιθυμία τους να αποκτήσουν μαζί ένα παιδί

Σύνηθες φαινόμενο ιδιαίτερα τη σημερινή εποχή είναι να βλέπουμε ζευγάρια με διαφορά ηλικίας. Έτσι και ένα ζευγάρι πήρε το θάρρος να δημοσιοποιήσει τη σχέση του και να μοιραστεί δημόσια τον έρωτά του, αδιαφορώντας για τα σχόλια των χρηστών. Πιο συγκεκριμένα το ζευγάρι έχει διαφορά ηλικίας 37 χρόνων, όμως αυτό δεν τους εμπόδισε να ερωτευτούν και να γίνουν διάσημοι στις πλατφόρμες του TikTok, αλλά και του Onlyfans.

View this post on Instagram

A post shared by Wetin Dey Happen TV (@wetindeyhappentv)

Όπως γράφει η thesun.co.uk, η 61χρονη Cheryl -μητέρα επτά παιδιών ηλικίας 41 έως 29 ετών και γιαγιά με 17 εγγόνια ηλικίας από 2 έως 17 ετών- και ο 24χρονος Quran McCain από τις ΗΠΑ, ζουν πλεον τον έρωτα τους και δεν δίνουν λογαριασμό σε κανένα. Ακόμα σχεδιάζουν να να αποκτήσουν και ένα παιδί και να μεγαλώσουν και άλλο την οικογένεια τους. Οι ίδιοι έχουν γίνει διάσημοι στη σελίδα @kingqurannewpage του TikTok που έχει πάνω από 2,2 εκατομμύρια ακόλουθους, ενώ απαντούν στα κακοπροαίρετα σχόλια και τονίζουν ότι είναι μαζί από αγάπη και πως δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα στην μεταξύ τους σχέση, παρά την μεγάλη διαφορά ηλικίας.

Οι δυο τους βρέθηκαν για πρώτη φορά το 2012, όταν ο Quran McCain ήταν 15 ετών και εργάζονταν στο εστιατόριο του γιου της Cheryl στη Τζόρτζια των ΗΠΑ. Όμως ξαναβρέθηκαν 8 χρόνια μετά και τότε δεν άργησε να εμφανιστεί ερωτική χημεία. Αυτή την φορά, ο Quran πήγε σε ένα ψιλικατζίδικο στο οποίο είδε την Cheryl να εργάζεται ως ταμίας. Αμέσως άρχισαν οι δυο τους να βγαίνουν, ενώ τον Ιούλιο του 2021, ο 24χρονος νέος την ζήτησε σε γάμο.

Τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους λοιπόν, παντρεύτηκαν στο Τενεσί μπροστά σε δύο φίλους, με το μυστήριο όμως να το μεταδίδουν σε ζωντανή μετάδοση στα social media, με 20.000 άτομα να παρακολουθούν ταυτόχρονα. Αργότερα όμως, αποφάσισαν να ανταλλάξουν ξανά όρκους αγάπης μπροστά σε οικογένεια και φίλους.

Ζευγάρι με διαφορά ηλικίας: Η επιθυμία να κάνουν ένα παιδί Η Cheryl και ο Quran μπορεί πλέον να σχεδίαζουν να παντρευτούν ξανά, όμως κάνουν και άλλα σχέδια για την οικογένεια τους, καθώς θέλουν να την μεγαλώσουν. Όπως είπε η 61χρονη, σκέφτονται να αποκτήσουν μωρό, είτε μέσω της υιοθεσίας, είτε μέσω παρένθετης μητέρας.

«Τώρα θέλουμε να κάνουμε οικογένεια μαζί. Πάντα ήθελε παιδιά και εγώ θέλω να είμαι η μητέρα του παιδιού του», είπε χαρακτηριστικά ενώ είπε πως ήδη έχουν αγοράσει και καροτσάκι για το μωρό.

Επίσης, σύμφωνα με την ίδια, η ανατροφή ενός παιδιού δεν θα είναι δύσκολη υπόθεση, μιας και έχει ήδη αρκετή εμπειρία, αλλά και μεγάλη θέληση να το κάνει. «Οι άνθρωποι λένε ότι είμαι εγωίστρια και πολύ μεγάλη για να είμαι μαμά τώρα, αλλά δεν ανησυχώ που δεν θα είμαι εδώ για να φροντίσω το παιδί», είπε η Cheryl αρκετά φορτισμένη .

Τέλος το ζευγάρι, ανεβάζει πολλά βίντεο με στιγμές από την ζωή τους στο TikTok ενώ διατηρεί και λογαριασμό στο Onlyfans, όπου ανεβάζει όλα τα «τρελά βίντεο», όπως ανέφεραν η Cheryl και ο Quran

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments