Lifestyle

Κατερίνα Κούκα: «Οι άντρες έβλεπαν ένα κορίτσι σε οικονομική ανάγκη και με παρενοχλούσαν σεξουαλικά»

Κατερίνα Κούκα: «Οι άντρες έβλεπαν ένα κορίτσι σε οικονομική ανάγκη και με παρενοχλούσαν σεξουαλικά»

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr-Fthis.gr

"Παντρεύτηκα πολύ μικρή, χώρισα πολύ μικρή, έκανα τον γιο μου πολύ μικρή. Αν είχα μία κόρη, δεν θα της επέτρεπα ποτέ να κάνει τέτοια βήματα", εξομολογείται η Κατερίνα Κούκα.

Στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» κάθισε το απόγευμα της Δευτέρας η Κατερίνα Κούκα. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, αναφερόμενη στην πορεία της στη μουσική και την προσωπική της ζωή.

«Παντρεύτηκα πολύ μικρή, χώρισα πολύ μικρή, έκανα τον γιο μου πολύ μικρή. Στα 15-16 δεν αποφασίζεις, νομίζεις ότι είσαι ερωτευμένος με την πεταλούδα που περνάει, με τον αέρα. Αυτά είναι λάθη», παραδέχεται η Κατερίνα Κούκα.

«Ο δρόμος μέχρι να φτάσουμε στο σήμερα και να έχω έναν υπέροχο γιο… δεν θα το συμβούλευα ποτέ. Αν είχα μία κόρη, δεν θα της επέτρεπα ποτέ να κάνει τέτοια βήματα, προτού να έχει πρώτα ζήσει», τονίζει η τραγουδίστρια.

«Στο τραγούδι μπήκα για λόγους επιβίωσης. Ήμουν χωρισμένη και προέκυψε. Μπήκα σε αυτόν τον χώρο, γιατί τα χρήματα που μου προσέφερε ήταν πολύ καλά. Ποτέ δε σκέφτηκα για καριέρες», παραδέχεται η Κατερίνα Κούκα.

«Χρόνια πριν υπήρχε μία σεξουαλική πείνα. Μόλις έβλεπαν ένα κορίτσι που βρισκόταν σε ανάγκη, ήταν λίγο άγρια τα πράγματα… και όχι μόνο στη νύχτα. Τα πιο άσχημα πράγματα τέτοιου τύπου τα έζησα τη μέρα», εξομολογείται σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

«Οι άντρες ήταν επιθετικοί. Με το που έβλεπαν ένα κορίτσι που έχει ανάγκη… είναι έγκλημα. Καταλάβαινα ότι ήταν παρενόχληση όλο αυτό και έφευγα τρέχοντας χωρίς δεύτερη σκέψη», περιγράφει κλείνοντας το θέμα η Κατερίνα Κούκα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments