Αθλητισμός

Γιόνσον: «Ημασταν ενωμένοι και διψασμένοι για τίτλους»

Γιόνσον: «Ημασταν ενωμένοι και διψασμένοι για τίτλους»

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Ο Γενς Γιόνσον τόνισε πως το ισχυρό γκρουπ και η δίψα για νίκες και τίτλους οδήγησαν την ΑΕΚ σε αυτή την τεράστια επιτυχία!

Τι σεζόν αυτή για την ΑΕΚ! Ονειρική και μαγική! Επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά από 19 χρόνια και κατάκτηση του νταμπλ! Στο Πανθεσσαλικό στάδιο έπεσε η αυλαία της Ένωσης για τη σεζόν 2022-2023 με τους κιτρινόμαυρους να πανηγυρίζουν μετά το πρωτάθλημα και το Novibet Κύπελλο Ελλάδας επικρατώντας του ΠΑΟΚ με 2-0. Επιβεβαιώνοντας την απόλυτη κυριαρχία της ΑΕΚ.

«Είναι καταπληκτικό συναίσθημα. Κατακτήσαμε και τους δύο τίτλους, είναι κάτι φοβερό», ήταν τα πρώτα λόγια του… εκστασιασμένου Γενς Γιόνσον στο Gazzetta έξω από τα αποδυτήρια στη μικτή ζώνη. Τι κι αν η ΑΕΚ έπαιζε με δέκα παίκτες από το έκτο λεπτό λόγω της αποβολής του Ρότα; «Είμαστε ενωμένοι ως ομάδα και έχουμε δείξει τη δύναμη στο πνευματικό κομμάτι όλη τη σεζόν. Δεν τα παρατήσαμε ποτέ. Το γεγονός ότι μείναμε με δέκα παίκτες νωρίς το έκανε πιο δύσκολο, αλλά δουλέψαμε όλοι μαζί και αποδείξαμε τη δύναμή μας για ακόμα μια φορά», πρόσθεσε ο 30χρονος Δανός μέσος.

Πόσο δύσκολο όμως ήταν μετά τους πανηγυρισμούς από τη στέψη στο πρωτάθλημα αυτός και οι συμπαίκτες του να επικεντρωθούν απόλυτα στον τελικό«Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος είχαμε κάποιες μέρες ξεκούρασης. Αλλά όταν μπαίνουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο παίζουμε πάντα για τη νίκη απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα. Ειδικά αν κρίνεται ένας τίτλος, αυτό είναι ακόμα πιο επιτακτικό», ανέφερε ο Γιόνσον.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments