Πολιτική

Ανδρουλάκης: Δεν υπάρχει περίπτωση να συγκυβερνήσουμε με την Νέα Δημοκρατία [vid]

Ανδρουλάκης: Δεν υπάρχει περίπτωση να συγκυβερνήσουμε με την Νέα Δημοκρατία [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot

«Δεν πήρα καμία έδρα του κ. Καστανίδη, δεν ζητώ αποστρατεία από κανέναν», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Την ανάγκη να υπάρχει μία αξιόπιστη πολιτική δύναμη στη χώρα «για να βρίσκεται απέναντι στη Νέα Δημοκρατία» εξέφρασε ο Νίκος Ανδρουλάκης, υπογραμμίζοντας ότι γι’ αυτό το λόγο ζητά ισχυρό ποσοστό στις κάλπες της 25ης Ιουνίου.

Μιλώντας στο OPEN, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ξεκαθάρισε ότι δεν θα σκεφτεί την περίπτωση για κυβέρνηση με τη Νέα Δημοκρατία. «Δεν θέλω να χαϊδέψω αυτιά και να κλέψω ψήφους», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων, ο Νίκος Ανδρουλάκης είπε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει τρεις μεγάλους στόχους: Ανθεκτική παραγωγική βάση που να αντέχει στους παγκόσμιους κλυδωνισμούς, δίκαιη φορολόγηση και ισχυρό κοινωνικό κράτος.

Την ίδια ώρα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζήτησε μείωση των φόρων σε βασικά αγαθά για όσο διαρκεί η κρίση που έχει προκληθεί λόγω της ενέργειας. «Είναι δίκαιο τα νησιά που έχουν πρόσφυγες να έχουν μειωμένο ΦΠΑ, ενώ μικρότερα νησιά να μην έχουν;» διερωτήθηκε ο ίδιος και εστίασε και στο ζήτημα του δημογραφικού προβλήματος.

Στη συνέχεια ο κ. Ανδρουλάκης στράφηκε κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα: «Για να μην κάνει παρέλαση η ΝΔ να υπάρχει ισχυρή και αξιόπιστη αντιπολίτευση», σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέροντας στη συνέχεια ότι «υπάρχει αναξιόπιστη αντιπολίτευση».

Απαντώντας σε ερώτηση των δημοσιογράφων για τα παλιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ που ενσωματώθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ και την περίπτωση να επιστρέψουν στο κόμμα, απάντησε κατηγορηματικά ότι κάτι τέτοιο δε θα συμβεί. «Τα στελέχη τα οποία απέδειξαν ότι το ήθος τους είναι με πυξίδα την καρέκλα, σε καμία περίπτωση δεν θα δώσω τη δυνατότητα επιστροφής», τόνισε.

«Δεν πήρα καμία έδρα του κ. Καστανίδη, δεν ζητώ αποστρατεία από κανέναν», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο κ. Ανδρουλάκης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments