Lifestyle

Mετά την επική του μικροβιοφοβικού παίκτη: H Γιώτα ψάχνει ξανά σύντροφο στο First Dates με… νέα εικόνα

Mετά την επική του μικροβιοφοβικού παίκτη: H Γιώτα ψάχνει ξανά σύντροφο στο First Dates με… νέα εικόνα
Η 25χρονη Γιώτα και ο 26χρονος Γιώργος από την Χαλκίδα είχαν βρεθεί στην πρεμιέρα του First Dates και είχαν ένα ραντεβού που δεν πήγε όπως το περίμεναν, με τον Γιώργο όχι απλά να ρίχνει επική χυλόπιτα στη γλυκιά Γιώτα

Μπορεί η εκπομπή να λέγεται First Dates, όπως αποδεικνύεται όμως στο τρέιλερ του νέου επεισοδίου δεν είναι First and only date καθώς υπάρχουν παίκτες που μπορούν να επιστρέψουν και να διεκδικήσουν την καρδιά ενός νέου ανθρώπου όταν το πρώτο τους ραντεβού δεν πήγε και τόσο καλά. Και το ραντεβού της Γιώτας ήταν… καταστροφικό.

Η 25χρονη Γιώτα και ο 26χρονος Γιώργος από την Χαλκίδα είχαν βρεθεί στην πρεμιέρα του First Dates και είχαν ένα ραντεβού που δεν πήγε όπως το περίμεναν, με τον Γιώργο όχι απλά να ρίχνει επική χυλόπιτα στη γλυκιά Γιώτα αλλά να μην την αφήνει καν να του δώσει μία αποχαιρετιστήρια αγκαλιά στο τέλος του αποτυχημένου τους ραντεβού τονίζοντας μπροστά στην κάμερα «Δε θέλω! Συγγνώμη! Πάμε; Τέλεια».

Η Γιώτα όμως όπως όλα δείχνουν δεν το έβαλε κάτω και θα επιχειρήσει να πάρει πίσω το αίμα της με ένα νέο ραντεβού. Στο τρέιλερ του νέου επεισοδίου τη βλέπουμε ανανεωμένη να περιμένει έναν διαφορετικό άντρα δηλώνοντας «Οπότε είμαι εδώ ξανά μήπως υπάρχει μία καλύτερη τύχη», δείχνοντας ότι τελικά δεν επηρεάστηκε καθόλου από τη στάση του Γιώργου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments