Πολιτική

Μαρινάκης για δηλώσεις Φίλη: Δεν είπε τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από τη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ

Μαρινάκης για δηλώσεις Φίλη: Δεν είπε τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από τη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ
Την άμεση αντίδραση της ΝΔ προκάλεσαν οι δηλώσεις του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Φίλη

Την άμεση αντίδραση της ΝΔ προκάλεσαν οι δηλώσεις του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Φίλη, περί «τουρκικής μειονότητας». « Φαίνεται ότι δεν είπε τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από τη γραμμή του κόμματός του. Και αυτή η γραμμή είναι αντίθετη στις διεθνείς συνθήκες και υπονομευτική της αρμονικής συνύπαρξης στη Θράκη» τόνισε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης.

«Δεν περιμένουμε καμία αντίδραση και καμία διάψευση από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, ούτε βέβαια την αποπομπή του Νίκου Φίλη» επισημαίνει, μεταξύ άλλων.

Ολόκληρη η δήλωση του Παύλου Μαρινάκη: 

«Ο Νίκος Φίλης ήταν ξεκάθαρος, μιλώντας ανοιχτά για τουρκική μειονότητα στη Θράκη. Και όλα αυτά λίγες ημέρες μετά τις καταγγελίες τοπικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για ωμή παρέμβαση του Τουρκικού Προξενείου υπέρ του υποψηφίου που εξελέγη με το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα στη Ροδόπη.

Δεν περιμένουμε καμία αντίδραση και καμία διάψευση από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, ούτε βέβαια την αποπομπή του Νίκου Φίλη.

Φαίνεται ότι δεν είπε τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από τη γραμμή του κόμματός του. Και αυτή η γραμμή είναι αντίθετη στις διεθνείς συνθήκες και υπονομευτική της αρμονικής συνύπαρξης στη Θράκη.

Την απάντηση σε αυτές τις ιδεοληψίες θα τη δώσουν οι πολίτες στις 25 Ιουνίου τόσο στη Ροδόπη, όσο και σε όλη την Ελλάδα».

Οι δηλώσεις Φίλη 

Αποδεκτό είναι κατά τον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Φίλη, να έχει η Κουμουνδούρου υποψήφιο κάποιο πρόσωπο που μιλά για «τουρκική μειονότητα» στη Θράκη, στη σκιά των καταγγελιών από τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τον ρόλο του τουρκικού προξενείου στην εκλογή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Φερχάτ Οζγκιούρ, στη Ροδόπη στις εκλογές του Μαΐου.

Ο Νίκος Φίλης, ο οποίος, πάντως, είπε ότι «κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει τουρκική μειονότητα», ρωτήθηκε σε τηλεοπτική συζήτηση για τις εκλογές του Ιουνίου αν ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να έχει υποψήφιο κάποιον που μιλά για τουρκική μειονότητα και απάντησε «βεβαίως, πώς δεν μπορούμε να έχουμε;».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments