Πολιτική

Εκλογές 2023: Η επίσκεψη Μητσοτάκη στο σπίτι πρώην αστέγου – 10λεπτο σποτ της ΝΔ

Εκλογές 2023: Η επίσκεψη Μητσοτάκη στο σπίτι πρώην αστέγου – 10λεπτο σποτ της ΝΔ

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot

Μία συζήτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον κ. Κώστα Ζ., έναν πρώην άστεγο, ο οποίος επωφελήθηκε από προγράμματα της πολιτείας προκειμένου να επανενταχθεί στην κοινωνία και πλέον ζει σε σπίτι στο Πέραμα

Μία συζήτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον κ. Κώστα Ζ., έναν πρώην άστεγο, ο οποίος επωφελήθηκε από προγράμματα της πολιτείας προκειμένου να επανενταχθεί στην κοινωνία και πλέον ζει σε σπίτι στο Πέραμα ενώ εργάζεται για να συμπληρώσει τα ένσημά του και να συνταξιοδοτηθεί, είναι το 10λεπτο προβολής της Νέας Δημοκρατίας στην τηλεόραση, ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

To ημερολόγιο έγραφε 22 Ιανουαρίου 2022 όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρισκόταν ως πρωθυπουργός απρόσμενα στον προβλήτα Ε7 του Λιμανιού του Πειραιά για να συναντήσει τους άστεγους συνανθρώπους μας που διέμεναν στο σημείο.

Ανάμεσά τους και ο Κώστας Ζ. Ο κύριος Κώστας, μια φιγούρα γνωστή για όλους όσοι είχαν περάσει από εκεί. Ετών 63, με καταγωγή από την Ξάνθη. Εκεί πέρασε ένα μεγάλο διάστημα της ζωής του καθώς δραστηριοποιούνταν επαγγελματικά, φτάνοντας δε στο σημείο να δίνει εργασία ακόμη και σε 25 υπαλλήλους στις επιχειρήσεις που διατηρούσε. Κι όμως, η ζωή του πήρε μια αναπάντεχη τροπή που τον οδήγησε σε καθεστώς αστεγίας στην Αθήνα.

Δείτε το βίντεο της νέας συνάντησης του Πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Κώστα Ζ.:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments