Ελλάδα

Τουρισμός: Δυναμικό καλοκαίρι για την TUI – Ρεκόρ στις κρατήσεις

Τουρισμός: Δυναμικό καλοκαίρι για την TUI – Ρεκόρ στις κρατήσεις

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ένα καλοκαίρι με τις κρατήσεις να είναι υψηλότερες για πρώτη φορά πριν από την εμφάνιση της παγκόσμιας πανδημίας το 2020 αναμένει η γερμανική τουριστική εταιρεία TUI.

Ένα καλοκαίρι με τις κρατήσεις να είναι υψηλότερες για πρώτη φορά πριν από την εμφάνιση της παγκόσμιας πανδημίας το 2020 αναμένει η γερμανική τουριστική εταιρεία TUI.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, οι ταξιδιώτες έκαναν κατά μέσο όρο κρατήσεις δύο εβδομάδες νωρίτερα από πέρυσι για να εξασφαλίσουν καλές προσφορές, με το ισπανικό νησί της Μαγιόρκα και το τουριστικό θέρετρο της Τουρκίας, Αττάλεια, να αποδεικνύονται ιδιαίτερα δημοφιλή.

Η TUI τον περασμένο μήνα είχε επισημάνει ότι υπάρχουν προσδοκίες για ισχυρά έσοδα και υψηλότερα κέρδη το 2023 παρά τον κίνδυνο διακοπής των ταξιδιών που προκλήθηκε από απεργίες και μια αβέβαιη οικονομική προοπτική.

«Ανυπομονούμε για μια δυνατή καλοκαιρινή σεζόν και τις τελευταίες εβδομάδες είχαμε αριθμούς πελατών πάνω από το 2019 για πρώτη φορά», δήλωσε ο Stefan Baumert, επικεφαλής των επιχειρήσεων του ομίλου στη Γερμανία.

Η Ελλάδα

Όσον αφορά στην Ελλάδα, στελέχη του γερμανικού κολοσσού ανέφεραν πρόσφατα πως η ισχυρή ζήτηση και προκρατήσεις αφορούν κυρίως την Κρήτη, την Κέρκυρα, την Κω και τη Ρόδο. Αλλά και οι μικρότερα νησιά και άλλες περιοχές όπως η Ζάκυνθος, η Κάρπαθος, η Σαντορίνη και η Χαλκιδική καθώς και η Δυτική Πελοπόννησος είναι επίσης περιζήτητοι.

Την τρέχουσα χρονιά, η TUI ανοίγει, μεταξύ άλλων, το ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων TUI Suneo Althea Village στις παρυφές του Κάτω Δαράτσου κοντά στα Χανιά στη βορειοδυτική Κρήτη και το TUI Suneo Niriides Beach Hotel στο Ψαλίδι στην Κω νότια της πόλης της Κω. «Η επωνυμία μας TUI Suneo είναι πολύ δημοφιλής στους επισκέπτες που γνωρίζουν τις τιμές», λέει ο Jacobi. «Οι διακοπές σε λογικές τιμές είναι ακόμη πιο σημαντικές για πολλούς φέτος».

Η TUI Group έχει ισχυρή παρουσία στην Ελλάδα, καθώς διαθέτει περισσότερα από 4.500 ξενοδοχεία σε 24 ελληνικές περιοχές για τα οποία μπορούν οι γερμανοί να κάνουν κράτηση. «Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν από συνολικά 49 ξενοδοχεία TUI από τις επωνυμίες TUI Kids Club, TUI Blue, TUI Magic Life, Robinson, TUI Suneo και Atlantica» λέει ο Jacobi. Να σημειωθεί ότι πρόσφατα Tui και Atlantica Hotels & Resorts, ανακοίνωσαν την περαιτέρω επέκταση της συνεργασίας τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments