Πολιτική

Άδωνις: Το πολιτικό εκκρεμές κινείται στα δεξιά

Άδωνις: Το πολιτικό εκκρεμές κινείται στα δεξιά

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Την ιδιαίτερη ικανοποίησή του εξέφρασε ο Άδωνις Γεωργιάδης σε παρέμβασή του στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, λίγο μετά την ανακοίνωση των εκλογικών αποτελεσμάτων.

«Πρώτο γεγονός που προκύπτει από τις κάλπες είναι η αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας και δεύτερο γεγονός είναι το γεγονός ότι το πολιτικό κέντρο της χώρας κινείται προς τα δεξιά», τόνισε ο Άδωνις.

«Το μεγάλο γεγονός είναι η νίκη της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Πρόκειται για μια μεγάλη και καθαρή νίκη που μάς χάρισε ο Ελληνικός λαός», είπε.

Ο Άδωνις πρόσθεσε: «Ακολουθεί σε σημαντικότητα η στροφή του εκλογικού σώματος προς τα δεξιά. Αυτό συμβαίνει και στην Ευρώπη, έχει συμβεί και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Διευκρινίζω ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είναι δεξιός, κινείται και εντάσσεται στην κεντροδεξιά».

«Ως προς το κόμμα Σπαρτιάτες, ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν είναι σήμερα βουλευτής. Αυτό συνέβη χάρη σε εμάς, χάρη στη Νέα Δημοκρατία και στη νομοθετική ρύθμιση που προωθήσαμε. Ο Σύριζα ήταν απών».

Και κατέληξε λέγοντας: «Αισθάνομαι πολύ μεγάλο δέος, γιατί οι πολίτες μάς εμπιστεύονται για την επίλυση των προβλημάτων τους μέσω της μεγάλης δεύτερης, συνεχόμενης νίκης. Είναι μια μεγάλη ευθύνη αυτό το υψηλό ποσοστό που διαμορφώνεται. Είναι μια εντολή του Ελληνικού λαού, την οποία πρέπει να αγωνιστούμε να τιμήσουμε, σηκώνοντας τα μανίκια μας για συστηματική, μεθοδική και αποτελεσματική δουλειά.

Ο πρωθυπουργός θα κάνει rotation. Δεν μπορώ να πως στον πρωθυπουργό ότι μπορεί να αλλάξει τους άλλους υπουργούς, αλλά όχι εμένα στο υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κρίνει και αποφασίζει για τα πρόσωπα και τα υπουργικά χαρτοφυλάκια».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments