Κόσμος

Κίνα: Στήριξη στην ηγεσία του Κρεμλίνου, λέει το ρωσικό ΥΠΕΞ

Κίνα: Στήριξη στην ηγεσία του Κρεμλίνου, λέει το ρωσικό ΥΠΕΞ

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Την στήριξη της Κίνας στην ηγεσία του Κρεμλίνου ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας, σχετικά με την σταθεροποίηση της εσωτερικής κατάστασης

Την στήριξη της Κίνας στην ηγεσία του Κρεμλίνου ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας, σχετικά με την σταθεροποίηση της εσωτερικής κατάστασης, ύστερα από την ματαιωθείσα απόπειρα ανταρσίας της εταιρίας των βαριά οπλισμένων μισθοφόρων Βάγκνερ.

Ο Ρώσος υφυπουργός των Εξωτερικών Αντρέι Ρουντένκο είχε μία συνάντηση με τον Κινέζο υπουργό των Εξωτερικών Τσιν Γκανγκ κατά την επίσκεψή του στο Πεκίνο, προκειμένου να συζητήσει «διεθνή» θέματα.
Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.