Ελλάδα

Η Ελευθερία Μωραΐτάκη υποψήφια Σύμβουλος στον Κεντρικό Τομέα της Περιφέρειας Αττικής

Η Ελευθερία Μωραΐτάκη υποψήφια Σύμβουλος στον Κεντρικό Τομέα της Περιφέρειας Αττικής

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Την υποψηφιότητα της, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, ανακοίνωσε η παράταξη «Νέα Αρχή για την Αττική» για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, στον Κεντρικό Τομέα της Περιφέρειας Αττικής.

Η κα Ελευθερία (Ρίτα) Πικρού – Μωραΐτάκη αναφέρει στη δήλωσή της, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να συμπορευτεί με τον Γιώργο Πατούλη:«Η εξαιρετικά πετυχημένη θητεία του Περιφερειάρχη Αττικής κου Γεωργίου Πατούλη, σηματοδότησε ένα καλύτερο αύριο για όλους μας. Σηματοδότησε ένα πιο αισιόδοξο μέλλον για την Αττική στο σύνολό της. Έδωσε το στίγμα της στρατηγικής για την περιφέρεια μας, μια στρατηγική που οδηγεί στην ανάπτυξη και την πρόοδο.

Στη νέα εποχή, όλοι εμείς μαζί μπορούμε να κοιτάξουμε προς το μέλλον με ελπίδα, εμπιστοσύνη και σιγουριά. Από νωρίς έχω επιλέξει να σέβομαι, να υπηρετώ το συνάνθρωπο μου. Έχω πιστέψει και πορεύομαι με τη δημοκρατία στην Πράξη. Όλοι μαζί ΜΠΟΡΟΥΜΕ. Σας κοιτώ με ειλικρίνεια, σεβασμό, αγάπη και ευθύτητα για τον κόσμο που ονειρεύομαι.

Η δική μου δέσμευση είναι ότι θα αγωνιστώ με όραμα και συναίσθημα ώστε η Αττική να συνεχίσει την ανοδική πορεία. Να κατακτήσει τη θέση, την οποία η ιστορία και ο πολιτισμός την έχει ήδη προικίσει και τοποθετήσει. Μαζί να κατορθώσουμε το «εις μικρόν γενναίοι», που λέει ο Καβάφης για το χρέος μας προς την Πατρίδα και τον τόπο μας. Για να συνεχίσουμε να ατενίσουμε το αύριο μας, με αισιοδοξία και υπερηφάνεια. Και αυτό μπορούμε να το καταφέρουμε. Μαζί…μπορούμε.

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.