Πολιτική

Άδωνις: Ιερό Ευαγγέλιο ο πλήρης σεβασμός των εργαζομένων

Άδωνις: Ιερό Ευαγγέλιο ο πλήρης σεβασμός των εργαζομένων

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

«Θέλω να έχουμε τουρισμό. Έχω εργαστεί και ως υπουργός Ανάπτυξης γι’ αυτό. Υπό τον όρο όμως του πλήρους σεβασμού των δικαιωμάτων», τονίζει ο νέος υπουργός Εργασίας

«Θέλω να έχουμε τουρισμό. Έχω εργαστεί και ως υπουργός Ανάπτυξης γι’ αυτό. Υπό τον όρο όμως του πλήρους σεβασμού των δικαιωμάτων και της αξιοπρέπειας των εργαζομένων. Αυτό είναι για εμάς Ιερό Ευαγγέλιο», τονίζει ο νέος υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ερωτηθείς, δε, για τον σερβιτόρο – «κολυμβητή», ο Άδωνις σημειώνσει πως «δεν υπάρχει δυστυχώς κείμενη διάταξη που να απαγορεύει αυτό που έκανε ο σερβιτόρος στη Ρόδο. Για το σερβίρισμα μέσω θαλάσσης, έχουμε ήδη συγκαλέσει σύσκεψη στο υπουργείο, θα καλέσω και τον κ. Χότζογλου, τον εκπρόσωπο τον εργαζομένων στον τουρισμό, και θέλω να δω πώς μπορούμε να εξασφαλίσουμε αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας για όλους τους εργαζομένους από κάθε άποψη, ακόμη και για περιπτώσεις τελείως οριακές.

Στην Κρήτη, όπου οι υπεύθυνοι ενός ξενοδοχείου οδήγησαν στο δωμάτιο με τα ωμά κρέατα εργαζόμενο που κάηκε από καυτό λάδι, η παρέμβαση ήταν άμεση. Ο εργαζόμενος πληρώθηκε για όλα τα χρεωστούμενα. Δηλώθηκε και προσελήφθη.

Αναφορικά με το πρόγραμμα «Σπίτι μου», ο Άδωνις τονίζει πως έχουμε ήδη τις πρώτες εκταμιεύσεις, όχι απλώς εγκρίσεις, η πληρωμή των πρώτων δανείων για τη στέγη έγινε από τον νέο υπουργό Εργασίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments