Αθλητισμός

Από την ΑΕΚ… στον Παναθηναϊκό

Από την ΑΕΚ… στον Παναθηναϊκό

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Στην Ένωση πάντως δεν έχουν τις καλύτερες εντυπώσεις

Αρκετά μεγάλο ντόρο έχει προκαλέσει το όνομα του Ντανιέλε Βέρντε μετά το πέρασμά του από την ΑΕΚ το 2019. Ο Ιταλός τότε είχε γίνει παίκτης της Ένωσης, με τους Κιτρινόμαυρους να δίνουν στην Ρόμα 700.000 ευρώ και τον ίδιο εκείνη τη σεζόν να σημειώνει σε 38 συμμετοχές, σε όλες τις διοργανώσεις, 6 γκολ και ισάριθμες ασίστ.

Βέβαια το μέλλον του Ιταλού στην χώρα μας δεν ήταν το καλύτερο, μιας και την επόμενη σεζόν επέστρεψε στην πατρίδα του, αρχικά σαν δανεικός στη Σπέτσια, ενώ την επόμενη χρονιά η ομάδα πλήρωσε 600.000 ευρώ στην ΑΕΚ και τον αγόρασε, μιας και υπήρχε οψιόν στη συμφωνία.

Βέβαια η συγκεκριμένη εξέλιξη μόνο κακό δεν έκανε ούτε στην Σπέτσια, αλλά φυσικά ούτε και στον Βέρντι. Ο 27χρονος, σήμερα, στράικερ έκανε εκεί τις καλύτερες χρονιές του,  μετρώντας συνολικά, μέχρι σήμερα, 87 συμμετοχές με 22 γκολ και 9 ασίστ, εκτοξεύοντας την αξία του από το 1 στα 5 εκατομμύρια ευρώ και το όνομά του να ακούγεται για ενδιαφέρον από μεγαλύτερους συλλόγους της Serie A.

Παρόλα αυτά ο Ιταλός φορ, που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025, παρέμεινε στη Σπέτσια με την φετινή σεζόν να ολοκληρώνεται έχοντας αγωνιστεί 29 φορές, τις περισσότερες σαν αλλαγή, και βρίσκοντας δίχτυα 6 φορές, μην μπορώντας να βοηθήσει την ομάδα του να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία. Η πτώση της Σπέτσια στη Serie B έχει φέρει αρκετές εξελίξεις στον σύλλογο, με πολλούς παίκτες, ανάμεσά τους και τον Βέρντι, να αναζητούν νέο σταθμό στην καριέρα τους.

Μάλιστα όπως έχει γίνει γνωστό ο μάνατζερ του 27χρονου τον έχει προτείνει σε αρκετές ομάδες της Super League μιας και ο ίδιος δεν θα έλεγε όχι σε μια πρόταση από ελληνικό σύλλογο. Αξίζει εδώ να σημειώσουμε ότι ο νέος τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Παπαδημητρίου, έχει πολύ καλό report στα χέρια του για τον Βέρντι, ενώ τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση για όσα έχει κάνει τόσο στην Ιταλία, όσο και στο πέρασμά του από την ΑΕΚ. Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε ότι οι Πράσινοι είναι στην αναζήτηση παίκτη που να μπορεί να αγωνιστεί στο δεξί άκρο της επίθεσης, με τον ποδοσφαιριστή από τη γειτονική χώρα να μπορεί να έχει ρόλο και στα αριστερά, και είναι πιθανό ότι θα τσεκαριστεί η περίπτωσή του και από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments