Πολιτική

Βίτσας: «Μπορούμε να συνεργαστούμε με το ΠΑΣΟΚ…»

Βίτσας: «Μπορούμε να συνεργαστούμε με το ΠΑΣΟΚ…»

Πηγή Φωτογραφίας: onlarisa.gr

Βίτσας: «Την πρώτη φορά θα ψηφίσω Τσακαλώτο - Και η Αχτσιόγλου είναι πολύ καλή»

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας, δεν απέκλεισε τη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ, αλλά διευκρίνισε πως «κατ’ αρχάς πρέπει να το θέλουν και αυτοί».

Σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ για τον ΣΥΡΙΖΑ και την επόμενη ημέρα είπε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ της επόμενης ημέρας πρέπει να είναι ένα κόμμα πολυτασικό, από τη σοσιαλδημοκρατία ως την κομμουνιστική αριστερά, με ενιαίο λόγο και σταθερότητα, όχι ένα κόμμα που θα ετεροπροσδιορίζεται σχετικά με αυτά που κάνει η ΝΔ αλλά θα την κρίνει με βάση το πρόγραμμά του.

Μπορούμε να συνεργαστούμε με το ΠΑΣΟΚ αλλά κατ’ αρχάς πρέπει να το θέλει και το ΠΑΣΟΚ, μην ξανακάνουμε το ίδιο λάθος με την προεκλογική διαδικασία, να μην πούμε δηλαδή κάτι που θα το θίξει».

«Την πρώτη φορά θα ψηφίσω Τσακαλώτο – Και η Αχτσιόγλου είναι πολύ καλή» Στην ερώτηση για το ποιος μπορεί να «κρατήσει» το κόμμα μεταξύ Τσακαλώτου και Αχτσιόγλου ο κ. Βίτσας απάντησε πως «όλα τα λουλούδια πρέπει να ανθίζουν», προσθέτοντας πως έχει βαρύνουσα σημασία και η γνώμη του Αλέξη Τσίπρα αφού δηλωθούν οι υποψήφιοι.

«Θα στηρίξω τον Ευκλείδη (σ.σ. Τσακαλώτο). Νομίζω πως είναι έμπειρος και ικανότατος κι έχει και μια εμβέλεια έξω από τα στενά κομματικά πλαίσια. Την πρώτη φορά, ναι, θα τον ψηφίσω, αν υπάρξει δεύτερη φορά και η Έφη (σ.σ. Αχτσιόγλου) είναι πολύ αξιόλογη, σοβαρή, τίμια και με αποδοχή», είπε χαρακτηριστικά.

Για την παραίτηση της Πόπης Τσαπανίδου από τη θέση της εκπροσώπου τύπου του κόμματος, ο κ. Βίτσας ανέφερε ότι ήταν «λογικό» σημειώνοντας πως «δεν είναι δίκαιο να φορτώνουμε στην Τσαπανίδου και το παραμικρό γραμμάριο της ήττας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments