Πολιτική

Δένδιας- Γκιουλέρ: Συμφωνία για επικοινωνία προκειμένου να γίνει συνάντηση για τα ΜΟΕ

Δένδιας- Γκιουλέρ: Συμφωνία για επικοινωνία προκειμένου να γίνει συνάντηση για τα ΜΟΕ
Από την πλευρά του, το τουρκικό ΥΠΕΞ σε σχετική ανάρτηση του αναφέρει ότι στη συνάντηση, τονίστηκε η σημασία της συνέχισης της θετικής ατζέντας στις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών

Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του υπουργού Άμυνας, Νίκου Δένδια, με τον Τούρκο ομόλογο του, Γιασάρ Γκιουλέρ στο Βίλνιους στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ.

Ο Έλληνας υπουργός Άμυνας ανέφερε στην σχετική ανάρτηση του στο Twitter «υπογραμμίσαμε τη σημασία θετικού κλίματος, διαύλων επικοινωνίας και συναντήσεων για τις διμερείς μας σχέσεις και τη συνεργασία μας βάσει Διεθνούς Δικαίου και Αρχής καλής γειτονίας. Συμφωνήθηκε η επικοινωνία δύο πλευρών για την διευθέτηση Συνάντησης για δραστηριότητες Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ)».

Από την πλευρά του, το τουρκικό ΥΠΕΞ σε σχετική ανάρτηση του αναφέρει ότι στη συνάντηση, τονίστηκε η σημασία της συνέχισης της θετικής ατζέντας στις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών και της διατήρησης των ανοικτών διαύλων διαλόγου, και επιβεβαιώθηκε η συμφωνία για την επανέναρξη των συναντήσεων για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments