Πολιτική

Mηταράκης: Mεγάλο ευχαριστώ στους αστυνομικούς στην πρώτη γραμμή του πυρός

Mηταράκης: Mεγάλο ευχαριστώ στους αστυνομικούς στην πρώτη γραμμή του πυρός

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Ο υπουργός αναδημοσίευσε και ένα βίντεο, που ανάρτησε η ΕΛ.ΑΣ.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νότης Μηταράκης, σε ανάρτησή του στα social media, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στους αστυνομικούς για τη συνδρομή τους στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών στην Αττική.

Ειδικότερα ο υπουργός αναδημοσίευσε ένα βίντεο, που ανάρτησε η ΕΛ.ΑΣ., όπου αστυνομικοί εντοπίζουν μία εστία αναζωπύρωσης πυρκαγιάς στα Καλύβια και υπό τον συντονισμό του Κέντρου Άμεσης Δράσης κατευθύνουν κλιμάκια της Πυροσβεστικής στο ακριβές σημείο για κατάσβεση, πριν κινδυνέψουν περιουσίες και τα εναπομείναντα δέντρα.

«Αστυνομικοί των ΑΤ Αλίμου και Ηρακλείου εντοπίζουν εστίες αναζωπύρωσης φωτιάς σε δύσβατη περιοχή στα Καλύβια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αστυνομικούς μας που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του πυρός σώζοντας ζωές και προσφέροντας τη στήριξή τους σε ανθρώπους και ζώα», τονίζει ο Νότης Μηταράκης.

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.