Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Ο Ερνανγκόμεθ τα αλλάζει όλα….

Παναθηναϊκός: Ο Ερνανγκόμεθ τα αλλάζει όλα….

Πηγή Φωτογραφίας: AP PHOTO-sport24.gr

Με την έλευση Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι ολοκληρώνεται σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ του Παναθηναϊκού

Ο Εργκίν Αταμάν βλέπει τα κομμάτια του παζλ να συμπληρώνονται το ένα μετά το άλλο και πλέον μπορεί να αρχίζει να σχεδιάζει τον δικό του Παναθηναϊκό.

Η απόκτηση του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ εκτός από μία κίνηση που επικοινωνιακά δείχνει τη δυναμική που θέλουν να δείξουν πως έχουν πλέον οι «Πράσινοι», προσεγγίζοντας και καταφέρνοντας να κλείσουν σημαντικά ονόματα από το μεταγραφικό παζάρι, είναι και μία προσθήκη που καλύπτει απόλυτα μία θέση που στον Παναθηναϊκό έψαχναν παίκτη αυτού του επιπέδου, αλλά επιπλέον μπορεί να βοηθήσει και πιο ψηλά.

Τα τυπικά απομένουν και για τον Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι που έρχεται να πάρει τη θέση που άφησε κενή ο Γιώργος Παπαγιάννης και με την έλευση του Πολωνού θα υπάρχουν συνολικά 7 ξένοι στο ΟΑΚΑ, μετά και την παραμονή, όπως όλα δείχνουν, του Μάριους Γκριγκόνις.

Πλέον στον Παναθηναϊκό υπάρχει ένα γεμάτο ρόστερ στα χέρια του Αταμάν, που καλείται να το μετατρέψει σε μία συγκροτημένη ομάδα, προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί στο «πράσινο» στρατόπεδο.

Το βάθος που υπάρχει πλέον στο «Τριφύλλι» επιτρέπει πλέον έναν υγιή ανταγωνισμό ανάμεσα στα μεγάλα ονόματα που έχουν συγκεντρωθεί, με Έλληνες όπως, οι Αντετοκούνμπο και Μωραΐτης να προορίζονται περισσότερο για τα παιχνίδια του Ελληνικού πρωταθλήματος.

Έτσι διαμορφώνεται το ρόστερ του Παναθηναϊκού:

  • PG: Λούκα Βιλντόζα, Τζέριαν Γκραντ, Δημήτρης Μωραΐτης
  • SG: Κώστας Σλούκας, Κάιλ Γκάι, Μάριους Γκριγκόνις, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Νεοκλής Αβδάλας
  • SF: Ιωάννης Παπαπέτρου, Λευτέρης Μαντζούκας
  • PF: Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Ντίνος Μήτογλου, Αλέξανδρος Σαμοντούροβ
  • C: Ματίας Λεσόρ, Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι, Κώστας Αντετοκούνμπο
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments