Πολιτική

Σύσκεψη Οικονόμου, Βαρβιτσιώτη και Καιρίδη για το μεταναστευτικό

Σύσκεψη Οικονόμου, Βαρβιτσιώτη και Καιρίδη για το μεταναστευτικό

Πηγή Φωτογραφίας: twitter Giannis Oikonomou

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Σύσκεψη για το μεταναστευτικό πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Στη σύσκεψη μετείχαν ο υπουργός Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου κι ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Δημήτρης Καιρίδης.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής «Στόχος της συνάντησης είναι η συνεχής συνεργασία των τριών συναρμόδιων υπουργείων, καθώς η αντιμετώπιση του μεταναστευτικού απαιτεί συντονισμό όλων των εμπλεκόμενων φορέων».

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, στην οποία συμμετείχε ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος, αντιναύαρχος ΛΣ Γεώργιος Αλεξανδράκης, έγινε παρουσίαση των επιχειρήσεων έρευνας και διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.