Ελλάδα

Πού γιορτάζει το Πάσχα του Καλοκαιριού η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία

Πού γιορτάζει το Πάσχα του Καλοκαιριού η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία

Πηγή Φωτογραφίας: Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη Τήνο για τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Δευτέρα 15 Αυγούστου 2022 (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI)

Στην Αλεξανδρούπολη μεταβαίνει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στην Τήνο βρίσκεται ο Πρωθυπουργός.

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάζεται σήμερα στους ναούς όλης της χώρας η Κοίμηση της Θεοτόκου, με την Τήνο να έχει την τιμητική της.

Πλήθος κόσμου συρρέει τις τελευταίες ώρες στο νησί. Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα τελέστηκε χθες στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας ο Μέγας Πανηγυρικός Πολυαρχιερατικός Εσπερινός.

Στην Τήνο ο Πρωθυπουργός

Στην Τήνο θα βρεθεί σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και τις εκδηλώσεις για την επέτειο τορπιλισμού τού καταδρομικού «Έλλη».

Στην Τήνο θα βρεθεί και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, μαζί με τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο.

Στην Αλεξανδρούπολη η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Στην Αλεξανδρούπολη μεταβαίνει σήμερα η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου για να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για τον Δεκαπενταύγουστο, στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου και στην Ιερά Γυναικεία Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου “Παναγία του Εβρου”.

Στις 09.30΄ η κ. Σακελλαροπούλου θα παραστεί στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ναό και στη συνέχεια θα επισκεφθεί το Ιωακείμειο Γηροκομείο της Μητρόπολης και την Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μάκρη.

Το απόγευμα θα συναντηθεί με γυναίκες του Εβρου

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments