Ελλάδα

Άνοιξε η Αθηνών-Κορίνθου και στα δύο ρεύματα – Ολοκληρώθηκε η μετάγγιση του υγροποιημένου αερίου

Άνοιξε η Αθηνών-Κορίνθου και στα δύο ρεύματα – Ολοκληρώθηκε η μετάγγιση του υγροποιημένου αερίου

Πηγή Φωτογραφίας: ΔΙΟΔΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΣΥΜΦΟΡΗΣΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΣΕ ΒΥΤΙΟΦΟΡΟ ΜΕ ΓΚΑΖΙ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ- ΚΟΡΥΝΘΟΥ (ΣΩΤΗΡΗΑΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI)

Συνελήφθη ο οδηγός του βυτιοφόρου - Η Πυροσβεστική έσβησε τη φωτιά

Το τέλος στο πολύωρο «θρίλερ» στη νέα εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου σήμανε, στις 20:30, η ολοκλήρωση της εξαιρετικά «λεπτής» επιχείρησης μεταφοράς του υγροποιημένου αερίου από το βυτιοφόρο που παραδόθηκε νωρίτερα το μεσημέρι στις φλόγες, στη νέα εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, σχεδόν αμέσως παραδόθηκε στην κυκλοφορία και το ρεύμα της εθνικής οδού προς Αθήνα. Στις 21:10 δόθηκε στην κυκλοφορία και η αριστερή λωρίδα της Αθηνών-Κορίνθου, στο ρεύμα προς Κόρινθο, ενώ στις 21:30 αποκαταστάθηκε πλήρως η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα. Στο ρεύμα προς Κόρινθο, από το 45ο έως το 47ο χιλιόμετρο, η κυκλοφορία διεξαγόταν από την αριστερή λωρίδα.

Ο οδηγός του βυτιοφόρου συνελήφθη.Τη μετάγγιση του καυσίμου πραγματοποίησε τεχνικός ασφαλείας της εταιρείας, στην οποία ανήκει το βυτιοφόρο. Η Πυροσβεστική βρισκόταν στο σημείο για θέματα πυρασφάλειας, καθώς το φορτίο είναι επικίνδυνο. Η Τροχαία ανέλαβε το δύσκολο έργο να κόψει την κυκλοφορία των οχημάτων, ώστε να μην προσεγγίσει κανείς, λόγω της επικινδυνότητας.

Προηγουμένως, κυκλοφοριακό κουμφούζιο προκάλεσε η διακοπή της κυκλοφορίας στη νέα και στην παλιά εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου λόγω της πυρκαγιάς που ξέσπασε σε βυτιοφόρο όχημα που μετέφερε 7,2 τόνους υγροποιημένου αερίου -και συγκεκριμένα μείγμα κίνησης για οχήματα. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, υπήρχε κίνδυνος έκρηξης και για τον λόγο αυτό αποφασίστηκε η μετάγγιση του επικίνδυνου φορτίου σε άλλο βυτιοφόρο.

Η διαδικασία ξεκίνησε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα και ολοκληρώθηκε περί τις 20:30. Νωρίτερα, άνδρες της Τροχαίας μοίρασαν νερό σε ταλαιπωρημένους οδηγούς που βρίσκονταν μποτιλιαρισμένοι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments