Πολιτική

Βαρβιτσιώτης για 36χρονο στο Blue Horizon: Είχε επιβιβαστεί νωρίτερα και προσπαθούσε να ξαναμπεί [vid]

Βαρβιτσιώτης για 36χρονο στο Blue Horizon: Είχε επιβιβαστεί νωρίτερα και προσπαθούσε να ξαναμπεί [vid]
Μέλη του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon έσπρωξαν τον 36χρονο στην θάλασσα με αποτέλεσμα να πνιγεί σχεδόν αμέσως από τα απόνερα του πλοίου

Ο 36χρονος που βρήκε τραγικό θάνατο στο πλοίο Blue Horizon, όταν προσπαθούσε να ξαναμπεί στο πλοίο που αναχωρούσε για Κρήτη και μέλη του πληρώματος τον πέταξαν στη θάλασσα με αποτέλεσμα να πνιγεί , ήταν επιβάτης του πλοίου, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο υπουργός ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Ο υπουργός αναφέρθηκε στο θάνατο του 36χρονου Αντώνη, λέγοντας πως ο άνδρας είχε ήδη επιβιβαστεί στο πλοίο και για άγνωστο λόγο είχε κατέβει. Ωστόσο, προσπάθησε να ξαναμπεί λίγο πριν το πλοίο αναχωρήσει για Κρήτη.

Μέλη του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon έσπρωξαν τον 36χρονο στην θάλασσα με αποτέλεσμα να πνιγεί σχεδόν αμέσως από τα απόνερα του πλοίου.

Μέλη του πληρώματος Blue Horizon έσπρωξαν 36χρονο από τον καταπέλτη και πνίγηκε [vid]

Κόβουν την ανάσα οι άγριες σκηνές στο βίντεο σοκ που δείχνει πως σκοτώθηκε ο επιβάτης.Το πλοίο θα ξεκινούσε το δρομολόγια για αναχώρηση από το λιμάνι του Πειραιά με προορισμό το λιμάνι του Ηρακλείου Κρήτης.

Ένας 3χρονος  άντρας προσπαθεί να ανέβει στο πλοίο ενώ το πλήρωμα του Blue Horizon έχει λύσει κάβους. Ο αργοπορημένος επιβάτης τρέχει προλαβαίνει και ανεβαίνει πάνω στον καταπέλτη του πλοίου που ακόμη δεν έχει ξεκολλήσει από την προβλήτα.

Εκίνη την στιγμή δύο άτομα από το πλήρωμα του Blue Horizon τον σπρώχνουν έξω από το πλοίο και τον πετάνε στη θάλασσα. Ο άτυχος άντρας προσπαθεί να παραμείνει πάνω στον καταπέλτη και να μπει στο πλοίο για να ταξιδέψει για Ηράκλειο, όμως οι δύο άντρες του πληρώματος τον σπρώχνουν ξανά βίαια για να  τον βγάλουν από το πλοίο.

Ο άντρας μάχεται με τα κύματα, είναι άγνωστο αν έχει χτυπήσει και στο κεφάλι ή σε άλλο μέρος του σώματός του πέφτοντας από τον καταπέλτη στη θάλασσα και λίγο μετά ανασύρεται νεκρός ενώ το πλοίο Blue Horizon αποπλέει για Ηράκλειο σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.

Τα ψέματα του πληρώματος στους επιβάτες

«Ενημερώνουμε τους κυρίους επιβάτες ότι η καθυστέρηση απόπλου του πλοίου οφείλεται σε περιστατικό που έγινε στο λιμάνι του Πειραιά. Το πλοίο δεν έχει καμία ευθύνη για το συμβάν. Ευχαριστούμε για την κατανόηση» ήταν η ενημέρωση που έλαβαν οι επιβάτες του πλοίου ενώ το «Blue Horizon» είχε λάβει εντολή να επιστρέψει στο λιμάνι του Πειραιά, σε μια αδιανόητα προκλητική απόπειρα του πληρώματος να αποσιωπήσει το περιστατικό και να αποκρύψει τις ευθύνες του πληρώματος που έσπρωξαν από τον καταπέλτη τον 36χρονο επιβάτη που βρήκε τραγικό θάνατο.Συνελήφθη ο καπετάνιος και το πλήρωμα. Η πλοιοκτήτρια εταιρεία φέρεται αποφασισμένη να αλλάξει τον κυβερνήτη και τα μέλη του πληρώματος του πλοίου για να εκτελεστεί το δρομολόγιο προς το Ηράκλειο Κρήτης…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments