Ελλάδα

«Είναι πολλοί νεκροί, κάθε γειτονιά έχει μέσα και δυο και τρεις» – Συγκλονιστική μαρτυρία [vid]

«Είναι πολλοί νεκροί, κάθε γειτονιά έχει μέσα και δυο και τρεις» – Συγκλονιστική μαρτυρία [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot MEGA, Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία της κ. Βάσως, κόρη της ηλικιωμένης που πνίγηκε στη θεομηνία.

Δεν έχει τέλος ο εφιάλτης στην Καρδίτσα, όπου ολόκληρα χωριά έχουν εξαφανιστεί μέσα στα λασπόνερα λόγω της κακοκαιρίας Daniel που σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά της.

Δεν έχει τέλος ο εφιάλτης στην Καρδίτσα, όπου ολόκληρα χωριά έχουν εξαφανιστεί μέσα στα λασπόνερα λόγω της κακοκαιρίας Daniel που σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά της. Κραυγή απόγνωσης των κατοίκων που παραμένουν εγκλωβισμένοι, αλλά και των ανθρώπων που αναζητούν τους δικούς τους ανθρώπους.

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία της κ. Βάσως, κόρη της ηλικιωμένης που πνίγηκε στη θεομηνία.

«Μας την πνίξανε τη γιαγιά, μας την πνίξανε. Δεν προφτάσαμε να κάνουμε τίποτα, ούτε τα παιδιά μου δεν προλάβαμε να βγάλουμε έξω. Ήρθε τόσο νερό μέσα και ακόμα μέσα είναι η γιαγιά, ούτε την είδαμε, ούτε μπορούμε να πάμε ακόμα μέσα. Επιπλέει μέσα στα νερά, τι να σας πω παραπάνω. Δεν έμενε μόνο η μαμά μου εδώ. Είναι πάρα πολλοί νεκροί, κάθε γειτονιά έχει μέσα και δυο και τρεις μέσα στο σπίτι τους. Έχουν πέσει τα σπίτια τους τους έχω πλακώσει» είπε.

«Φωνάζαμε βοήθεια και δεν ερχόταν κανένας να μας βοηθήσει, τη γιαγιά την φάγανε. 100 χρονών είδε πολέμους, αλλά πλημμύρα τέτοια δεν ξαναείδε η γιαγιά».

«Εγώ ήμουν πάνω στη ταράτσα του σπιτιού, με τα εγγόνια μου μέσα και βγήκαμε στην ταράτσα και μας πετούσαν από μια βάρκα 5-6 μπουκάλια νερό. Και μετά μας πήγε στη δημαρχία. Στη δημαρχία δεν υπήρχε κανένας» είπε εξοργισμένη.

Δείτε τη συγκλονιστική μαρτυρία: 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments