Ελλάδα

Blue Horizon: Δεν κατέγραφαν οι κάμερες του πλοίου – Τα ύποπτα σημεία στις καταθέσεις [vid]

Blue Horizon: Δεν κατέγραφαν οι κάμερες του πλοίου – Τα ύποπτα σημεία στις καταθέσεις [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), Τα ύποπτα σημεία στη συμπεριφορά των υπάρχου και καπετάνιου αλλά και μελών του πληρώματος του Blue Horizon από τον καταπέλτη του οποίου σπρώχτηκε ο 36χρονος Αντώνης στη θάλασσα

Τι έφερε στο φως το ρεπορτάζ της εκπομπής «Live News» στο MEGA

Τα ύποπτα σημεία στη συμπεριφορά των υπάρχου και καπετάνιου αλλά και μελών του πληρώματος του Blue Horizon από τον καταπέλτη του οποίου σπρώχτηκε ο 36χρονος Αντώνης στη θάλασσα, όπου και πνίγηκε, υπερτόνισε στην εκπομπή «Live News» του MEGA ο Βασίλης Λαμπρόπουλος. Μάλιστα, τονίζεται ότι οι κάμερες του πλοίου δεν κατέγραφαν την ώρα του αποτρόπαιου συμβάντος. 

Χαρακτηριστικά αναφέρεται: Μιλώντας στο «LIVE NEWS», o αστυνομικός συντάκτης του «Βήματος» και  των «Νέων», Βασίλης Λαμπρόπουλος, είπε πως ο ύπαρχος λέει ψέματα στην επικοινωνία, καθώς αρχικά είπε «άνθρωπος στη θάλασσα» και μετά ανέφερε πως ο Αντώνης έπεσε από τον καταπέλτη στην προσπάθειά του να πηδήξει από την προβλήτα προς τον καταπέλτη, κρύβοντας πως υπήρχε η εγκληματική ενέργεια από μέρους του.

Επιπλέον, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ανέφερε πως ψέματα λένε και τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος ή απλώς δεν ειδοποιούν τον πλοίαρχο, ενώ ένα μέλος του πληρώματος έρχεται σε επικοινωνία μαζί του.

Ουδείς τους αποκαλύπτει τι πραγματικά έγινε σε μία προσπάθεια να καλύψουν το περιστατικό, καθώς πίστευαν πως δεν υπήρχε βιντεοληπτικό υλικό, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο αστυνομικός συντάκτης. Ψέματα, όμως, λέει και ο καπετάνιος, ο οποίος ισχυρίζεται πως είδε από τις κάμερες το συμβάν. Όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, το πλοίο είχε μεν κάμερες, αλλά δεν κατέγραφαν.Με βάση τη νομοθεσία, όπως είπε, δεν είναι υποχρεωτικό κάτι τέτοιο και λόγω μικρότερου κόστους δεν υπάρχει σύστημα καταγραφής. Η μετάδοση των καμερών είναι μόνο ζωντανή για εκείνη την ώρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments