Αθλητισμός

Με εντολή Μαρινάκη έρχεται νέα επένδυση μαμούθ!

Με εντολή Μαρινάκη έρχεται νέα επένδυση μαμούθ!

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), Ο Βαγγέλης Μαρινάκης απολαμβάνει της εμπιστοσύνης των φίλων της Νότιγχαμ Φόρεστ

Ποιος είναι ο σύλλογος που ενδιαφέρει τον πρόεδρο των Πειραιωτών

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης απολαμβάνει της εμπιστοσύνης των φίλων της Νότιγχαμ Φόρεστ μετά τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας να εξασφαλίσει τη σωτηρία στην Premier League πέρυσι. Στον αγγλικό σύλλογο υπάρχει αισιοδοξία ότι θα πετύχουν τον στόχο της παραμονής και φέτος, μετά τις σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν.

Συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ασχολείται ακόμα με το πρότζεκτ της Μόντσα και την προοπτική του να εμπλακεί στα διοικητικά της ιταλικής ομάδας. Μάλιστα, πηγές επισημαίνουν ότι ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού αναμένει τις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου στη Μόντσα, που είναι προγραμματισμένες για το διήμερο 22-23 Οκτωβρίου σύμφωνα με το sportdog.gr και τον Παναγιώτη Νικολάου. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ιδιοκτήτης των Ερυθρολεύκων εμπλέκεται σε φημολογία για δραστηριοποίηση στην Ιταλία, όμως αυτή τη φορά οι πληροφορίες γύρω από την υπόθεση φαίνεται πως έχουν βάση στην πραγματικότητα. Άλλωστε είναι γνωστές οι εξαιρετικές σχέσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον CEO της Μόντσα, Αντριάνο Γκαλιάνι, ο εγγονός του οποίου αγωνίστηκε τόσο στην Κ21 της Νότιγχαμ όσο και στον Ολυμπιακό Β’ (από τον Ιανουάριο έως τον Ιούλιο του 2022). Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ιταλική ομάδα εργάζεται ως Τεχνικός Διευθυντής ο Φρανσουά Μοντεστό, πρώην στέλεχος της Νότιγχαμ και του Ολυμπιακού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments