Πολιτική

Πολάκης για αποχώρηση Γεροτζιάφα: Πρόσεξε μην πάρεις τα βουνά, εσύ νομιμοποίησες τους Μαγιορκίνηδες

Πολάκης για αποχώρηση Γεροτζιάφα: Πρόσεξε μην πάρεις τα βουνά, εσύ νομιμοποίησες τους Μαγιορκίνηδες

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου, Με χλευαστικά λόγια σχολίαζαν οι χρήστες των social media την αντίδραση του στενού συνεργάτη του Στέφανου Κασσελάκη, Παύλου Πολάκη, στην απόφαση του Γρηγόρη Γεροτζιάφα να αποχωρήσει με αιχμές από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Όποιος φεύγει από το μαντρί τον τρώει ο Πολάκης», έγραφαν οι χρήστες των social media για την αντίδραση Πολάκη στην αποχώρηση του Γρηγόρη Γεροτζιάφα

Με χλευαστικά λόγια σχολίαζαν οι χρήστες των social media την αντίδραση του στενού συνεργάτη του Στέφανου Κασσελάκη, Παύλου Πολάκη, στην απόφαση του Γρηγόρη Γεροτζιάφα να αποχωρήσει με αιχμές από τον ΣΥΡΙΖΑ. «Όποιος φεύγει από το μαντρί τον τρώει ο Πολάκης», έγραφαν, παραφράζοντας τη ρήση του αείμνηστου Ευάγγελου Αβέρωφ «όποιος φεύγει από το μαντρί τον τρώει ο λύκος».

Γράφει στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης:

Γρήγορη Γεροτζιάφα:

Α) μόνο στην επιτροπή τεχνοκρατών ήρθες, όχι στο ΣΥΡΙΖΑ

Β) στην «καταστροφική διαχείριση της πανδημίας από τη ΝΔ» συνέβαλαν κάποιοι όπως εσύ, που με αριστερό ένδυμα νομιμοποίησαν Τσιόδρες και Μαγιορκίνηδες και Βασιλακόπουλους, όπως και τον Μητσοτάκη! Γιατί δεν υπάρχει «καθαρή και ουδέτερη επιστήμη». Υπάρχει γνώση που ο τρόπος που παράγεται και ο τρόπος που χρησιμοποιείται είτε καλύπτει τις ανάγκες των ανθρώπων είτε απλά και ΚΥΡΙΩΣ μεγιστοποιεί τα κέρδη κάποιων!!

Γ) Πολύ μπλα μπλα η δήλωση «αποχώρησής» σου (από κει που δεν έγινες μέλος ποτέ), αλλά από ουσία μηδέν!!

Πρόσεξε μην «πάρεις τα βουνά».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments