Πολιτική

Βορίδης: Δεν θα μπορούσα να φανταστώ καλύτερο τέλος για τον ΣΥΡΙΖΑ από την επικράτηση Κασσελάκη

Βορίδης: Δεν θα μπορούσα να φανταστώ καλύτερο τέλος για τον ΣΥΡΙΖΑ από την επικράτηση Κασσελάκη

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), «Όταν στον ΣΥΡΙΖΑ ηττώνται από έναν άνθρωπο που δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο είναι αποτέλεσμα ιδεολογικής και πολιτικής χρεοκοπίας», ανέφερε. και πρόσθεσε πως«η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούσα να φανταστώ καλύτερο τέλος».

«Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ καλύτερο τέλος για τον ΣΥΡΙΖΑ από την επικράτηση Κασσελάκη» τόνισε ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης.

Ο κ. Βορίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ ενόψει και των αυτοδοιηκητικών εκλογών, σχολιάσε μεταξύ άλλων την κατάσταση που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την επικράτηση του Στέφανου Κασσελάκη.

«Όταν στον ΣΥΡΙΖΑ ηττώνται από έναν άνθρωπο που δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο είναι αποτέλεσμα ιδεολογικής και πολιτικής χρεοκοπίας», ανέφερε. και πρόσθεσε πως«η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούσα να φανταστώ καλύτερο τέλος».

Όσον αφορά το περιστατικό όταν ο κ. Βορίδης αποκάλεσσε τον κ. Κασσελάκη «Φαμελλάκη», ο ίδιος απάντησε πως «ήταν ένα λάθος».

Βορίδης για Κασσελάκη: Το κενό είναι κενό, είναι άνευ περιεχομένου

Σε ερώτηση για το αν θεωρεί «κενό» τον Στέφανο Κασσελάκη, όπως ανέφερε και σε συνέντευξή του ο πρωθυπουργός, ο κ. Βορίδης απάντησε πως «το κενό είναι κενό, είναι ανέυ περιοχομένου και μέχρι τώρα δεν έχουμε κάποιο περιοχόμενο για αυτό που υποτίθεται ότι κομίζει ο κύριος Κασσελάκης».

Σχετικά με τις αυτοδιοικητικές εκλογές, είπε ότι το βασικό κριτήριο είναι οι μεγάλες διοικητικές οντότητες και τόνισε σχετικά με τα πρόσωπα τα εξής: «Πρέπει να μοιραζόμαστε μια κοινή αντίληψη για την ανάπτυξη του τόπου».

Στην ερώτηση αν η ΝΔ κινδυνεύει να χάσει κάποιες περιφέρειες από δικούς της αντάρτες, ο υπουργός Επικρατείας απάντησε ότι αυτό ισχύει σε ορισμένες περιφέρειες αλλά είναι μειοψηφία. «Επιλέγουμε πρόσωπα με κοινή αντίληψη προς όφελος των πολιτών» υπογράμμισε ο Μάκης Βορίδης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments