Αθλητισμός

Το πάρτι του Ολυμπιακού στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ και η υποδοχή από τον κόσμο στο ΣΕΦ [vid]

Το πάρτι του Ολυμπιακού στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ και η υποδοχή από τον κόσμο στο ΣΕΦ [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [364065] ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΣΕΦ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ (LATO KLODIAN / EUROKINISSI)

Η κάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός κατέγραψε τα παρασκήνια από τη μεγάλη βραδιά των «ερυθρόλευκων» κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Με το δεξί μπήκε στην Euroleague ο Ολυμπιακός που επικράτησε στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ με 88-78 του Παναθηναϊκού στην παράταση.

Νίκολα Μιλουτίνοφ: “Μείναμε ενωμένοι, αυτή η ομάδα δεν τα παρατά ποτέ!” [vid]

Η κούραση ήταν εμφανής στο πρόσωπο και το κορμί του. Όπως, όμως, και το χαμόγελο του συνήθως ανέκφραστου Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού ήταν από τους πρωταγωνιστές του θριάμβου της ομάδας του στο ΟΑΚΑ, το βράδυ της Παρασκευής (6/10), αλλά δεν μίλησε για την απόδοσή του.

Ο πρώην σέντερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στην επιστροφή του στην Ευρωλίγκα και στο πρώτο ματς του στη διοργάνωση έπειτα από δύο σεζόν, είχε 15 πόντους, επτά ριμπάουντ και δύο τάπες στη νίκη επί του Παναθηναϊκού και στις πρώτες δηλώσεις του, στην ερώτηση αν είναι κουρασμένος, αποκρίθηκε ότι «νιώθω πολύ καλά». Ο «Μίλου» πρόσθεσε πως «κερδίσαμε, απέναντι σε μία σπουδαία ομάδα και μπροστά στους εξαιρετικούς οπαδούς τους».
Ο Μιλουτίνοφ επισήμανε ότι «ξεκινήσαμε πολύ καλά τη σεζόν, διότι μείναμε ενωμένοι σε όλο το ματς. Στο ημίχρονο δεν θυμάμαι πόσους πόντους μείναμε πίσω, όμως δεν τα παρατήσαμε. Αυτή η ομάδα δεν τα παρατά ποτέ. Αυτή είναι η δύναμή της». Πάντως, αναφέρθηκε και στις απουσίες των «ερυθρόλευκων», λέγοντας ότι «ελπίζουμε να τους έχουμε όλους σύντομα πίσω, για να δείξουμε και το πραγματικό πρόσωπό μας».

Η απουσία του Μουσταφα Φαλ υποχρέωσε τον Μιλουτίνοφ να αγωνιστεί για 35΄, παίζοντας και 25΄ σερί! Ο ίδιος εξήγησε ότι «κόπηκαν τα πόδια μου, αλλά δεν ήθελα να τα παρατήσω, για να δώσω τα πάντα για τη νίκη της ομάδας». Μάλιστα, τόνισε επίσης ότι «αυτό τον χαρακτήρα του Ολυμπιακού, να μην παραδίνεται ποτέ, τον έδειξε ο Σπανούλης, ο Πρίντεζης».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments