Ζώδια

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 09/10/2023 – 15/10/2023

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 09/10/2023 – 15/10/2023

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Έχουμε μπροστά μας μία από τις πιο επεισοδιακές εβδομάδες του Οκτωβρίου που επιφυλάσσει αλλαγές και εξελίξεις για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ Δυναμικά ξεκινάει για εσάς αυτή η εβδομάδα, αγαπητοί Κριοί, αφού στις 09/10 ο κυβερνήτης σας Άρης θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Οι ισορροπίες τώρα θα είναι πολύ λεπτές και δεν θέλετε πολύ για να βγείτε εκτός ορίων, ειδικά αν έχετε συσσωρευμένη ένταση και θυμό μέσα σας. Είναι άλλωστε και η φύση του ζωδίου σας τέτοια που ξεσπάει με το παραμικρό και δεν υπολογίζει τις συνέπειες των αντιδράσεων του. Εκμεταλλευτείτε αυτή την όψη για να διεκδικήσετε τις επιθυμίες σας, χωρίς όμως να το τραβήξετε στα άκρα ή να εμπλακείτε σε παιχνίδια εξουσίας. Από τις 12/10 ο Άρης εισέρχεται στον Σκορπιό, μια θέση που υπόσχεται έντονα πάθη και ανεβασμένη σεξουαλική διάθεση. Με τον Άρη στον Σκορπιό θέλετε καταστάσεις που θα σας αγγίζουν σε βάθος και δεν θα κάνετε εύκολα συμβιβασμούς και υποχωρήσεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχετε μεγάλη επιρροή στους άλλους και είναι βέβαιο ότι θα κατακτήσετε αυτό που θέλετε στον έρωτα. Να θυμάστε μόνο ότι είναι προτιμότερο να εκτονώσετε όλη αυτή την ενέργεια στο σεξουαλικό κομμάτι και να μην αναλωθείτε σε σκηνές ζηλοτυπίας και κτητικές συμπεριφορές. Στις 14/10 η Ηλιακή έκλειψη στον Ζυγό σας καλεί να κάνετε ένα ουσιαστικό ξεκαθάρισμα στην αισθηματική σας ζωή και να πάρετε κομβικές αποφάσεις για την πορεία μιας σχέσης. Κάποιοι από εσάς μπορεί να πείτε οριστικό αντίο σε ένα πρόσωπο, ενώ κάποιοι άλλοι θα μπείτε σε μια καινούρια σχέση ή θα αποφασίσετε να επισημοποιήσετε μια ήδη υπάρχουσα κατάσταση.

ΤΑΥΡΟΣ Το καλό νέο αυτής της εβδομάδας για εσάς είναι η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου από τις 09/10. Η ερωτική σας ζωή θα απογειωθεί μέσα στο επόμενο διάστημα και θα ανακτήσετε επιτέλους τη σιγουριά και την αυτοπεποίθηση σας. Θα είστε πιο εξωστρεφείς, θα φλερτάρετε και θα έχετε πολλές ερωτικές κατακτήσεις. Ωστόσο, η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου στις 10/10 φέρνει ψυχρότητα μέσα σε μια φιλική ή ερωτική σχέση και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να νιώσετε απογοήτευση ή ακόμα και απόρριψη από ένα πρόσωπο. Προσπαθήστε να μην είστε σκληροί με τον εαυτό σας και κρατήστε κοντά σας τους ανθρώπους που σας δείχνουν κατανόηση και σας αποδέχονται γι’ αυτό που είστε. Από τις 12/10 ο Άρης μετακινείται στο ζώδιο του Σκορπιού και αυτό σημαίνει ότι οι διαπροσωπικές σας σχέσεις θα είναι ένα πεδίο μάχης. Οι εντάσεις και οι συγκρούσεις μπορεί να είναι αναπόφευκτες για το επόμενο διάστημα, επομένως θα χρειαστεί να βάλετε νερό στο κρασί σας και να μην είστε αμετακίνητοι. Καλό θα είναι να θυμάστε πως όσο προσπαθείτε να επιβληθείτε στους άλλους ή να περάσετε το δικό σας, τόσο μεγαλύτερη αντίσταση μπορεί να συναντάτε. Σε κάθε περίπτωση, προσπαθήστε να είστε πιο ψύχραιμοι και μην τα παίρνετε όλα προσωπικά εάν δεν θέλετε να έρθετε σε ρήξη με το ταίρι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ Με πάθη και εντάσεις ξεκινάει αυτή η εβδομάδα για εσάς, αφού το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα στις 09/10 μιλάει με εγωιστικές συμπεριφορές και παιχνίδια εξουσίας. Θέλετε όλα να γίνουν με τον δικό σας τρόπο και θα είναι πολύ δύσκολο να υποχωρήσετε. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να εκτονώσετε την ενέργεια αυτή στο σεξουαλικό κομμάτι και να αντισταθείτε στην επιθυμία σας να επιβληθείτε ή να ελέγξετε τους άλλους. Την ίδια ημέρα, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου και σας δίνει την ευκαιρία να αποκαταστήσετε την ισορροπία μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον και να ασχοληθείτε με θέματα σπιτιού. Μέσα στο επόμενο διάστημα μπορεί να μην είστε ιδιαίτερα εξωστρεφείς, όμως σας δίνεται η ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας και να εκφράσετε την αγάπη και το ενδιαφέρον σας στους αγαπημένους σας ανθρώπους. Ωστόσο, η σκληρή αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου στις 10/10 χρειάζεται ψυχραιμία και απαιτεί λεπτούς χειρισμούς. Μια σχέση μπορεί να κλονιστεί ή μπορεί να απομακρυνθείτε συναισθηματικά από ένα πρόσωπο. Αποφύγετε αυτή την ημέρα για να προσεγγίσετε κάποιον και προτιμήστε να μείνετε για λίγο με τον εαυτό σας για να βρείτε τις ισορροπίες σας. Στις 14/10 η Ηλιακή έκλειψη στον Ζυγό φέρνει ουσιαστικά ξεκαθαρίσματα μέσα στις ερωτικές σας σχέσεις και σας βοηθάει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τα αισθηματικά σας. Τώρα θα φανεί εάν μια ερωτική γνωριμία έχει προοπτικές να πάει παρακάτω ή αν θα πρέπει να κρατήσετε αποστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα στις 09/10, μια όψη που μπορεί να φέρει εντάσεις μέσα στις διαπροσωπικές σχέσεις και πιο συγκεκριμένα μέσα στο σπίτι και στην οικογένεια. Καταπιεσμένα συναισθήματα και θυμός μπορεί να βγουν στην επιφάνεια, ειδικά εάν νιώσετε ότι ένα πρόσωπο προδίδει την εμπιστοσύνη σας ή προσπαθεί με κάποιο τρόπο να σας χειραγωγήσει. Την ίδια ημέρα βέβαια η είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο θα βελτιώσει την επικοινωνία σας και θα σας βοηθήσει να φερθείτε με διπλωματία. Το επόμενο διάστημα είναι ιδανικό για να επιλύσετε διαφορές και να κάνετε εποικοδομητικούς διαλόγους με τους γύρω σας χωρίς να έρθετε σε σύγκρουση. Τώρα θα είστε πιο εξωστρεφείς και δεν αποκλείεται να έχετε όμορφες συναντήσεις ή να κάνετε νέες γνωριμίες μέσα από τον περίγυρο σας. Από τις 12/10 ο Άρης θα βρίσκεται στον Σκορπιό και θα σας χαρίσει πάθος, δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Θα μπείτε δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι και θα διεκδικήσετε εκείνον-η που επιθυμείτε με θάρρος και αποφασιστικότητα. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν τον δυναμισμό που εκπέμπετε τώρα προς τα έξω και μην κλείνεστε στον εαυτό σας. Στις 14/10 η Ηλιακή έκλειψη στον Ζυγό σας καλεί να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα σε συναισθηματικά ζητήματα και να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν. Μη διστάσετε λοιπόν να κλείσετε κύκλους προκειμένου να ανοίξετε καινούριους, έχοντας στο πλάι σας ανθρώπους που νοιάζονται πραγματικά για εσάς.

ΛΕΩΝ Μετά από την πολύμηνη παραμονή στο δικό σας ζώδιο, η Αφροδίτη από τις 09/10 προχωράει στο ζώδιο της Παρθένου. Αυτή η θέση σας χαρίζει αισθησιασμό και σας βοηθάει να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τις μικρές χαρές της ζωής. Τώρα θα καταλάβετε τι έχει περισσότερη αξία για εσάς και τι σας προσφέρει ασφάλεια στην καθημερινότητα σας. Επιπλέον, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε οικονομικά ή πρακτικά ζητήματα που μπορεί να είχατε μέσα στη σχέση σας. Ωστόσο, η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού από τις 12/10 έρχεται για να κλονίσει το κλίμα και δεν αποκλείεται να φέρει εντάσεις μέσα στο σπίτι και στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Προσπαθήστε λοιπόν να διαχειριστείτε με ψυχραιμία τις καταστάσεις και μην ξεσπάτε σε αγαπημένα σας πρόσωπο μόνο και μόνο επειδή μπορεί να τους θεωρείτε δεδομένους. Καλό θα είναι επίσης να αποφύγετε παρορμητικές αποφάσεις ή βιαστικές κινήσεις που μπορεί να αφορούν το σπίτι σας. Στις 14/10 η Ηλιακή έκλειψη στον Ζυγό δεν θα είναι ιδιαίτερα αρνητική για εσάς, αλλά μπορεί να φέρει κομβικές συζητήσεις και επαφές. Είναι σημαντικό να εκφράσετε με ειλικρίνεια τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας στους άλλους, αρκεί να είστε διαλλακτικοί και πρόθυμοι να ακούσετε και την άλλη πλευρά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Αυτή η εβδομάδα κρύβει μια ευχάριστη εξέλιξη για εσάς, αφού από τις 09/10 η Αφροδίτη εισέρχεται στο δικό σας ζώδιο και σας χαρίζει γοητεία και μαγνητισμό. Ο πλανήτης του έρωτα και της ομορφιάς σας βοηθάει να αποκαταστήσετε την αρμονία μέσα στις σχέσεις σας και να βρείτε ξανά τις ισορροπίες σας. Θέλετε να αποφύγετε τις εντάσεις και τις συγκρούσεις με κάθε κόστος και δεν θα διστάσετε να κάνετε υποχωρήσεις και να βρείτε συμβιβαστικές λύσεις στα προβλήματα. Η Αφροδίτη σας δίνει την ευκαιρία να συμφιλιωθείτε με ένα πρόσωπο, να κάνετε καινούριες γνωριμίες και να γοητεύσετε τους γύρω σας. Εάν λοιπόν είστε αδέσμευτοι θα πάρετε εύκολα την επιβεβαίωση από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, ενώ αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση θα χαλαρώσετε και θα απολαύσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Ωστόσο, η μόνη παραφωνία σε όλο αυτό θα είναι η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου στις 10/10. Αυτή η όψη σας προσγειώνει απότομα στην πραγματικότητα και τονίζει τα ελαττώματα που παραβλέπατε. Μπορεί να υπάρξει ψυχρότητα μέσα στις σχέσεις και ίσως να νιώσετε ότι το άλλο άτομο δεν καλύπτει τις επιθυμίες σας. Προσπαθήστε να κάνετε ένα βήμα πίσω και δείξτε περισσότερη κατανόηση τόσο απέναντι στους άλλους όσο και στον ίδιο σας τον εαυτό. Από τις 12/10 ο Ερμής στον Σκορπιό ενισχύει την κοινωνικότητα σας και σας κάνει πιο εξωστρεφείς, αλλά και πολυάσχολους. Προσέξτε μόνο τι λέτε στους άλλους και πώς το λέτε και μην παίρνετε παρορμητικές αποφάσεις που μπορεί να σας κοστίσουν.

ΖΥΓΟΣ Η εβδομάδα αυτή θα είναι κομβική για εσάς και ήδη από το ξεκίνημα της θα έχει εντάσεις, συγκρούσεις και ξεκαθαρίσματα. Στις 09/10 ο Άρης από το ζώδιο σας θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και θα νιώσετε την ανάγκη να απαλλαγείτε οριστικά από ψυχοφθόρες καταστάσεις. Τώρα θέλετε όλα να γίνουν με τον δικό σας τρόπο και δεν θα μπείτε στη διαδικασία να διαπραγματευτείτε τις επιθυμίες σας. Είναι επίσης πιθανό να ξεσπάσετε ακόμα και απέναντι σε ένα κοντινό σας πρόσωπο που σας καταπιέζει ή προσπαθεί να σας χειραγωγήσει. Την ίδια ημέρα, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου και για το επόμενο διάστημα ενεργοποιεί έναν πιο σκοτεινό οίκο του ωροσκοπίου σας. Είναι λοιπόν η ευκαιρία για να κάνετε μια ενδοσκόπηση, να κλείσετε κύκλους και να συμφιλιωθείτε με καταστάσεις που ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Εάν είστε σε σχέση, καλείστε να αφήσετε στην άκρη την επικριτική διάθεση και να δείξετε περισσότερη κατανόηση στο ταίρι σας. Το σημαντικότερο αστρολογικό γεγονός αυτής της εβδομάδας δεν είναι άλλο από την Ηλιακή έκλειψη και ταυτόχρονα Νέα Σελήνη που θα φιλοξενήσετε στο ζώδιο σας στις 14/10. Το βασικό αίτημα αυτού του φεγγαριού είναι να επανεξετάσετε τον ρόλο σας και τις προσωπικές σας επιθυμίες μέσα στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας. Έχει έρθει η στιγμή να βάλετε τα όρια σας, να απαλλαγείτε από καταστάσεις που σας κρατάνε πίσω και να εστιάσετε σε ανθρώπους που σας υπολογίζουν, σας αποδέχονται και σας προσφέρουν ηρεμία. Η έκλειψη αυτή σηματοδοτεί ένα νέο κύκλο ζωής για εσάς, επομένως δώστε ευκαιρία σε κάτι καινούριο και πείτε «ναι» στις αλλαγές που έρχονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Με την Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου από τις 09/10 θα ευνοηθεί ιδιαίτερα η κοινωνική σας ζωή και μέσα στο επόμενο διάστημα θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε γνωριμίες, να μπείτε σε καινούριες παρέες ή να συμφιλιωθείτε με ανθρώπους που μπορεί να είχαν απομακρυνθεί από την καθημερινότητα σας. Ο έρωτας τώρα είναι εγκεφαλική υπόθεση και αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να κάνετε μια όμορφη γνωριμία μέσα από μια ομάδα ανθρώπων ή να νιώσετε έλξη για ένα άτομο που έχει το ίδιο σκεπτικό με εσάς. Ωστόσο, η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου στις 10/10 είναι μια όψη που βαραίνει το κλίμα και μπορεί να ρίξει την αυτοπεποίθηση σας ή να φέρει στην επιφάνεια ανασφάλειες. Κάποιοι από εσάς μπορεί να αποστασιοποιηθείτε από ένα πρόσωπο ή να νιώσετε ότι οι άλλοι δεν σας καταλαβαίνουν. Δώστε προσοχή τόσο στις φιλικές σας σχέσεις όσο και στις γνωριμίες με άτομα από το διαδίκτυο. Από τις 12/10 ο Άρης εισέρχεται στο δικό σας ζώδιο και εγκαινιάζει μια άκρως δυναμική περίοδο για εσάς. Θα αποκτήσετε περισσότερο θάρρος και δυναμισμό και θα νιώσετε την ανάγκη να πάρετε τις καταστάσεις στα χέρια σας. Η σεξουαλική διάθεση θα είναι στα ύψη και θα τολμήσετε να διεκδικήσετε ένα πρόσωπο ή όλα όσα θεωρείτε ότι σας αξίζουν μέσα σε μια σχέση. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν το επόμενο διάστημα για να δράσετε, να πάρετε πρωτοβουλίες και να κάνετε νέα, τολμηρά ξεκινήματα, όμως προσπαθήστε να μην φερθείτε εγωιστικά και κυρίως να μην εμπλακείτε σε ανούσιες αντιπαραθέσεις. Στις 14/10 η Ηλιακή έκλειψη στον Ζυγό σας καλεί να έρθετε σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματα σας και σας δίνει τη ευκαιρία να κλείσετε κύκλους και να απαλλαγείτε από καταστάσεις που σας κρατάνε δέσμιους.

ΤΟΞΟΤΗΣ Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με δυσκολίες για εσάς, αφού η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου στις 10/10 σας προσγειώνει απότομα στην πραγματικότητα και σας καλεί να πάρετε κομβικές αποφάσεις για τις σχέσεις ή για την οικογενειακή σας ζωή. Η όψη αυτή μιλάει για σκληρότητα, επικριτική συμπεριφορά και συναισθηματική αποστασιοποίηση. Είναι λοιπόν πιθανό να απογοητευτείτε από ένα πρόσωπο ή να νιώσετε ότι δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε στις υψηλές απαιτήσεις των άλλων. Σε όποια φάση κι αν βρίσκεστε, καλό θα είναι να μείνετε για λίγο μόνοι σας και μην είστε αυστηροί με τους άλλους και κυρίως με τον ίδιο σας τον εαυτό. Από τις 12/10 ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού και αυτό σημαίνει ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα είναι δύσκολο να ελέγξετε τις παρορμήσεις σας και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να εμπλακείτε σε κρυφές καταστάσεις ή σε ίντριγκες. Να θυμάστε ότι δεν είναι καλή ιδέα να καταπιέζετε τον θυμό σας ή τις επιθυμίες σας, γιατί στην πορεία θα είναι πολύ ισχυρό το ξέσπασμα. Στις 14/10 η Ηλιακή έκλειψη στον Ζυγό δεν θα είναι ιδιαίτερα αρνητική για εσάς, αλλά θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε ένα ουσιαστικό ξεκαθάρισμα στον φιλικό σας κύκλο και στην κοινωνική σας ζωή. Είναι λοιπόν μια καλή ευκαιρία για να αποδεσμευτείτε από ανθρώπους που δεν σας ταιριάζουν και να βάλετε στη ζωή σας άτομα που σας κατανοούν και υποστηρίζουν τους στόχους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Το ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας θα είναι εκρηκτικό, αφού στις 09/10 ο Άρης από τον Ζυγό θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Πλούτωνα από το δικό σας ζώδιο. Εάν ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να κάνετε ξεκαθαρίσματα και δεν θα διστάσετε να αντιδράσετε απέναντι σε ανθρώπους και καταστάσεις που σας καταπιέζουν. Κάποιοι από εσάς μπορεί μάλιστα να οδηγηθείτε στα άκρα ή να έρθετε σε ρήξη με ένα πρόσωπο, επομένως καλό θα είναι να κρατήσετε τις ισορροπίες. Το θετικό νέο είναι η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου, μια θέση που σας γεμίζει αισιοδοξία και θετική διάθεση. Το επόμενο διάστημα προσφέρεται για να ταξιδέψετε, να βγείτε από τη ζώνη ασφαλείας και να βάλετε την περιπέτεια στη ζωή σας. Τολμήστε λοιπόν να πάρετε ρίσκα στο αισθηματικό κομμάτι και να είστε σίγουροι ότι δεν θα χάσετε. Μια ακόμη πλανητική αλλαγή της εβδομάδας είναι η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού από τις 12/10. Αυτή η θέση θα ενισχύσει την κοινωνική σας ζωή και θα σας δώσει την ευκαιρία να διευρύνετε τον κύκλο σας και να κάνετε νέες γνωριμίες. Προσπαθήστε μόνο να είστε πιο διαλλακτικοί στις απόψεις σας και μην εμπλακείτε σε αντιπαραθέσεις με φίλους ή με άτομα από το διαδίκτυο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Στο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας η Αφροδίτη εγκαταλείπει το ζώδιο του Λέοντα και εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου, μια θέση που σας καλεί να εμβαθύνετε στις σχέσεις σας και να εκφράσετε όλα εκείνα τα συναισθήματα που κρατούσατε κρυμμένα. Τους προηγούμενους μήνες με την Αφροδίτη στον Λέοντα επαναπροσδιορίσατε τον τρόπο που σχετίζεστε, επαναξιολογήσατε ανθρώπους και κάποιοι μπορεί να ήρθατε πιο κοντά με ένα πρόσωπο ή να απομακρυνθήκατε από ανθρώπους που δεν σας δίνουν αυτά που θεωρείτε ότι σας αξίζουν. Με την Αφροδίτη πλέον στο ζώδιο της Παρθένου οι σχέσεις πάνε ένα βήμα παρακάτω και θα νιώσετε την επιθυμία για οικειότητα και ουσιαστική σύνδεση. Δεν θα σας καλύπτουν πλέον οι επιφανειακές σχέσεις και θέλετε δίπλα σας ένα άτομο που σας κατανοεί σε βάθος και μπορείτε να μοιραστείτε μαζί του ακόμα και την πιο σκοτεινή σας πλευρά. Ωστόσο, η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου στις 10/10 φέρνει αποστασιοποίηση και μπορεί να κλονίσει την εμπιστοσύνη σας απέναντι σε ένα πρόσωπο. Μια κρυφή σχέση μπορεί αυτές τις ημέρες να λήξει ή να νιώσετε ότι ένα πρόσωπο σας προδίδει με τη συμπεριφορά του. Σε κάθε περίπτωση, προσπαθήστε να κάνετε ένα βήμα πίσω και να μην επιτρέψετε σε φοβίες και ανασφάλειες να σαμποτάρουν τις σχέσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, μια όψη που δημιουργεί ένα εκρηκτικό κλίμα και φέρνει στην επιφάνεια σκοτεινά συναισθήματα, ανασφάλειες και καχυποψία. Είναι πολύ πιθανό αυτές τις ημέρες να νιώσετε ότι έχετε φτάσει στα όρια σας και να συγκρουστείτε με τον ερωτικό σας σύντροφο ή με ένα φιλικό σας πρόσωπο. Προσπαθήστε όσο μπορείτε να τιθασεύσετε τις εμμονές σας και να φιλτράρετε τα γεγονότα μέσα από ένα πιο λογικό πρίσμα. Το θετικό νέο της εβδομάδας για εσάς δεν είναι άλλο από την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου, μια θέση που μιλάει για μοίρασμα, αρμονία και συντροφικότητα. Η Αφροδίτη στην Παρθένο σας επιτρέπει να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες μέσα στις σχέσεις σας και να εστιάσετε σε όλα εκείνα που σας ενώνουν με τους άλλους. Το επόμενο διάστημα είναι ιδανικό για να συμφιλιωθείτε με ένα πρόσωπο ή για να απολαύσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας αποφεύγοντας τις συγκρούσεις και τις αντιπαραθέσεις. Αν είστε αδέσμευτοι, ετοιμαστείτε να κάνετε νέες γνωριμίες και να γοητεύσετε το πρόσωπο που έχετε απέναντι σας. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να επαναπαυτείτε ακόμα, αφού η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου στις 10/10 φέρνει εμπόδια και δοκιμασίες μέσα στις σχέσεις σας. Τώρα έρχονται στην επιφάνεια τα κακώς κείμενα των σχέσεων σας και θα είναι δύσκολο να τα παραβλέψετε, όπως κάνατε μέχρι σήμερα. Κάποιοι από εσάς μπορεί να πείτε τέλος σε μια κατάσταση που δεν έχει προοπτική ή να πάρετε απόσταση από ένα άτομο που παραβιάζει τα όρια σας. Καλό θα είναι βέβαια να ακούσετε αυτά που έχουν να σας πουν οι άλλοι και να μην είστε πολύ σκληροί απέναντι σε ανθρώπους που έχουν αποδείξει ότι νοιάζονται πραγματικά για εσάς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments