Ζώδια

Ο Άρης Στον Σκορπιό 12/10 – Φωτιά Στη Ζωή Μας Με Μία Δόση Εκδίκησης

Ο Άρης Στον Σκορπιό 12/10 – Φωτιά Στη Ζωή Μας Με Μία Δόση Εκδίκησης

Πηγή Φωτογραφίας: pexels/Elijah O'Donnell

Ο Άρης στον Σκορπιό στις 12 Οκτωβρίου έως 24/11.

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Η ειλικρίνεια σημαίνει πολλά για εσάς και όταν ο Άρης μπαίνει στον Σκορπιό, θα αναζητήσετε μια βαθιά, διαφανή, μεγάλη συζήτηση. Ήρθε η ώρα να προετοιμάσετε τη νοοτροπία σας για να ανακαλύψετε μυστικά για τον εαυτό σας και τους άλλους. Κάποιες καταστάσεις μπορεί να σας ρίξουν στο χάος ενώ άλλες μπορεί να σας διαφωτίσουν. Αυτή η μέρα θέτει τις βάσεις για μια βαθύτερη οικειότητα, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί για να μην επιτρέψετε στην ελεγκτική πλευρά σας να επικρατήσει.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Μπορείς να είσαι ένα παθιασμένο και αποφασιστικό ζώδιο και όταν ο Άρης μπαίνει στον έβδομο οίκο των δεσμεύσεών σου, πιέζεις για περισσότερη εγγύτητα και δύναμη στις στενές σου σχέσεις. Αυτή είναι μια δύσκολη ισορροπία για εσάς αυτή τη στιγμή, επειδή ο Άρης στον Σκορπιό μπορεί να είναι λίγο δύσκολος να τον διαχειριστείτε.

Μπορείτε να αισθανθείτε λίγο θυμό και απογοήτευση όταν η ενέργεια που ασκείτε δεν φέρνει το αποτέλεσμα που θέλετε. Προσπαθήστε να κατανοήσετε το γεγονός ότι η διεκδίκηση δεν σημαίνει πάντα επιτυχία.

Σκορπιό 12/10 Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου) Εάν δεν είστε προσεκτικοί, ο θυμός και η απογοήτευση μπορεί να σας χτυπήσουν . Ο Άρης στον Σκορπιό μπορεί να σας αναγκάσει να εξετάσετε τα θέματα θυμού σας (αν έχετε). Μπορεί επίσης να έχετε περισσότερα κίνητρα και ώθηση να αντιμετωπίσετε το άγχος σας με θετικό τρόπο. Μπορεί να σας βοηθήσει να πάτε στο γυμναστήριο. Δομήστε το πρόγραμμά σας έτσι ώστε να είστε πιο παραγωγικοί. Οι δραστηριότητες υψηλής ενέργειας είναι υπέροχες για εσάς τώρα.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Σας αρέσει να ζωγραφίζετε και να απολαμβάνετε την τέχνη ή τη μουσική, η διέλευση του Άρη στον Σκορπιό μπορεί να είναι εμπνευσμένη για εσάς. Αυτή η διέλευση θα εμπνεύσει τη φαντασία σας και θα σας βοηθήσει να δείτε την ομορφιά σε όλα. Θα θελήσετε να έχετε ένα σημειωματάριο στη διάθεσή σας, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε όλες τις φανταστικές ιδέες που προκύπτουν.

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου) Η οικογένεια μπορεί να είναι τόσο όμορφο πράγμα, έως ότου αρχίσουν να προσπαθούν να διορθώσουν προβλήματα που δεν είναι πραγματικά δικά τους να επιλύσουν. Καθώς ο Άρης μπαίνει στον Σκορπιό, η ζωή στο σπίτι σας μπορεί να μοιάζει με πεδίο μάχης . Αυτό μπορεί να είναι δύσκολο για σένα, Λέοντα. Είσαι ο βασιλιάς του ζωδιακού κύκλου. Να είστε προσεκτικοί με την αλαζονεία και να επιλέγετε την ειρήνη όταν οι άλλοι είναι λίγο πιο δύσκολοι από ό,τι συνήθως.

Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Πρόσεχε τον τόνο σας, Παρθένοι. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να πείτε και μπορεί να αισθάνεστε ότι πρέπει να ειπωθούν με τόνο πιο οξύ από τον κανονικό. Το να είσαι σταθερός στην αγάπη μπορεί να νιώθεις ότι είναι το σωστό, αλλά να έχεις υπόψη σου ότι ο πολεμιστής Άρης μπαίνει στον Σκορπιό. Οι λέξεις που χρησιμοποιείτε μπορεί να κόψουν σαν μαχαίρι και να βλάψουν τα συναισθήματα αγάπης που ελπίζετε να εμπνεύσετε. Η καλοσύνη στην αγάπη πάντα κερδίζει.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου) Ποιος κερδίζει? Επιτέλους ο Άρης φεύγει από το ζώδιό σας και μπαίνει στον οικονομικό σας τομέα. Μπορεί να αντιμετωπίσετε μια αιώρηση του εκκρεμούς στα άκρα. Θα μπορούσατε να γίνετε λίγο γήινοι τις επόμενες ημέρες καθώς προσαρμόζεστε στην έντονη ενέργεια στον τομέα των χρημάτων σας. Είναι μια μέρα για να βρεις ισορροπία όπου μπορείς. Θυμηθείτε να λέτε στον εαυτό σας επανειλημμένα: «Οι άνθρωποι πριν από τα πράγματα».

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

“Τι γίνεται με εμένα;” Αυτή είναι η ώρα να καταλάβεις τι θέλεις στη ζωή, Σκορπιέ. Με τον σύγχρονο κυβερνήτη σας, τον Άρη να μπαίνει στο ζώδιό σας, ανάβει το πράσινο φως. Εργαστείτε στην προσωπική σας ζωή. Αναπτύξτε κάτι βραχυπρόθεσμο που μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη ζωή σας σε μεγάλο βαθμό. Μπορεί να έχετε ένα φιλόδοξο έργο που θέλετε να αντιμετωπίσετε τώρα. Ο Άρης που μπαίνει στο ζώδιό σας μπορεί να σας δώσει τη δυνατότητα να το κάνετε.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου) Οι άνθρωποι μπορεί να νιώθουν λίγο φθόνο για το πόσο επιτυχημένοι έχετε γίνει. Μπορεί να αισθανθείτε ότι το πρόβλημά τους είναι περισσότερο με τον εαυτό τους παρά με εσάς. Αντί να επιμείνετε για να προσπαθήσετε να τους αναγκάσετε να αλλάξουν ή να τους εμπνεύσετε να δουλέψουν στη δική τους ανάπτυξη για να φτάσουν αυτό που έχετε κάνει εσείς, εστιάστε στον εαυτό σας. Δημιουργήστε έναν ασφαλή χώρο , έτσι ώστε η αρνητική τους ενέργεια να μην επηρεάζει τη χαρά σας.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Οι φίλοι τροφοδοτούν το πάθος και αν και οι δύο έχετε μια καταπληκτική ιδέα, τότε γιατί να μην τη δοκιμάσετε. Δεν θα ξέρετε αν μπορείτε να γίνετε influencer ή να δημιουργήσετε ένα νέο ιστότοπο μέχρι να προσπαθήσετε. Δύο κεφάλια είναι πολύ καλύτερα από ένα, οπότε συνεργαστείτε. Ο Άρης που μπαίνει στον Σκορπιό μπορεί να ανάψει τη φωτιά της φιλοδοξίας τόσο σε εσάς όσο και στους φίλους σας .

Ο Άρης στον Σκορπιό 12/10 Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου) Πρέπει να δουλέψεις σκληρά για αυτό που θέλεις στη ζωή. Υπάρχουν πράγματα που επιθυμείς στη ζωή και μπορεί να μην ξέρεις ακριβώς πώς να φτάσεις εκεί που θέλεις. Όμως, κατά τη διάρκεια αυτής της νέας διέλευσης, ο Άρης στον Σκορπιό, η καριέρα και η κοινωνική σας θέση ενισχύονται. Βάλτε έναν στόχο για τον εαυτό σας. Μπορείς να κάνεις πράγματα να συμβούν, Υδροχόε. Ο τολμών νικά .

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Μεγιστοποιήστε την προσέγγισή σας, Ιχθύες. Με τον Άρη να μπαίνει στον Σκορπιό τώρα είναι η ώρα να γνωρίσετε άλλους με τους οποίους θέλετε να συνεργαστείτε. Δικτυωθείτε προσωπικά, ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να δουν το πάθος σας. Εξασκηθείτε στην ομιλία σας στο ασανσέρ ή εγγραφείτε στην ομάδα εργασίας για να σας βοηθήσει να εξασκηθείτε στο να μοιράζεστε ιδέες και να μιλάτε δημόσια.

πηγή: astrolive.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments