Πολιτική

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Μόνο την περιφέρεια Πελοποννήσου κέρδισε η ΝΔ [vid]

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Μόνο την περιφέρεια Πελοποννήσου κέρδισε η ΝΔ [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: e-nomothesia.gr, Μόνο την περιφέρεια Πελοποννήσου φαίνεται ότι καταφέρνει να κερδίσει η Νέα Δημοκρατία στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Τι δείχνουν τα αποτελέσματα

Μόνο την περιφέρεια Πελοποννήσου φαίνεται ότι καταφέρνει να κερδίσει η Νέα Δημοκρατία στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στο 50% της ενσωμάτωσης, προηγείται ο ανεξάρτητος Χριστόδουλος Τοψίδης με 51,19% έναντι του υποψηφίου της ΝΔ Χρήστου Μέτιου που λαμβάνει 48,81%.

Στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, στο 65% της ενσωμάτωσης, είναι μπροστά με 56,4% ο ανεξάρτητος Γιώργος Αμανατίδης με 56,33%. Στη δεύτερη θέση είναι ο Γεώργιος Κασαπίδης με 43,67%.

Στην περιφέρεια Θεσσαλίας ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δημήτρης Κουρέτας στο 58,9% της ενσωμάτωσης προηγείται με 58,8%. Ο Κώστας Αγοραστός λαμβάνει 41,1%.

Στην περιφέρεια Ιονίων Νήσων ο «αντάρτης» Ιωάννης Τρεπεκλής σάρωσε λαμβάνοντας 66,3%, ενώ, η υποψήφια της ΝΔ Ρόδη Κράτση 33,69%.

Στην περιφέρεια Πελοποννήσου, τη μοναδική που κερδίζει η ΝΔ, ο υποψήφιός της Δημήτρης Πτωχός στο 72% της ενσωμάτωσης λαμβάνει 52,29%, ενώ, ο ανεξάρτητος Πέτρος Τατούλης 47,7%.

Τέλος, στο Βόρειο Αιγαίο, ο ανεξάρτητος και νυν περιφερειάρχης Κωνσταντίνος Μουτζούρης ανέτρεψε το αποτέλεσμα των πρώτων εκλογών και λαμβάνει, με την ενσωμάτωση στο 63%, ποσοστό 53,71%. Ο υποστηριζόμενος από τη ΝΔ υποψήφιος Αλκιβιάδης Στεφανής έλαβε 46,29%.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments