Lifestyle

Η πολυτάραχη ζωή της Ματούλας: Τα κοσμικά πάρτι, τα ναρκωτικά, η φυλακή και το μοναχικό τέλος

Η πολυτάραχη ζωή της Ματούλας: Τα κοσμικά πάρτι, τα ναρκωτικά, η φυλακή και το μοναχικό τέλος

Πηγή Φωτογραφίας: Η Ματούλα του Κολωνακίου: Eυνουχισμός στους βιαστές ανηλίκων!/ ESPRESSONEWS.GR

Νεκρή βρέθηκε μετά από 7 μέρες η Ματούλα του Κολωνακίου.

Πέθανε ξεχασμένη μέσα στο σπίτι της στο Πεδίον του Άρεως η θρυλική Ματούλα του Κολωνακίου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η 76χρονη εντοπίστηκε νεκρή μετά από επτά ημέρες που είχε να δώσει σημεία ζωής.

Την είδηση έκανε γνωστή ο Ανδρέας Κουβελογιάννης με ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook:

“ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ….Π Ε ΘΑ Ν Ε ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η Μ Α Τ Ο Υ Λ Α …. ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ήρθαν και την πήρανε… ΗΤΑΝ επτά μέρες νεκρή – μόνη – της στο σπίτι της… Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΤΟ … ΕΜΑΘΕ ; ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ η Ματούλα -για όσους δεν τη γνωρίζουν- άλλη στιγμή θα γράψω… ΤΩΡΑ θα κάνουν πάρτι ο ΤΟΛΗΣ, η ΖΩΙΤΣΑ, ο ΖΑΜΠΈΤΑΣ και τόσοι άλλοι που θα είναι πάλι μαζί…”.

Η Ματούλα του Κολωνακίου, ή κατά κόσμον Διαμάντω Κουτροπούλου είχε συνδέσει το όνομά της με όλη τη μυθική εποχή των δεκαετιών ’60 και ’70 καθώς και με τα ονόματα του Αριστοτέλη Ωνάση, του Τόλη Βοσκόπουλου, της Ζωής Λάσκαρη και δεκάδων άλλων επωνύμων. Είχε καταγωγή από το Λεόντειο Αχαΐας, ενώ γιος της είναι ο μουσικός Λορέντζο Καριέρε από τον γάμο της με τον επιχειρηματία της ντίσκο “Σαν Λορέντζο”, Ρομπέρτο Καριέρε.

Ένας από τους μεγάλους έρωτες της ζωής της υπήρξε και ο εφοπλιστής Γιάννης Πατέρας με τον οποίο έζησε μαζί τουλάχιστον μια πενταετία, ενώ χώρισαν λίγο πριν τα σκαλιά της εκκλησίας μετά από δικής της απόφαση.

Το τελευταίο διάστημα η 76χρονη ζούσε μόνη και ξεχασμένη από τους πάντες ενώ σε αναρτήσεις πριν από λίγους μήνες στο Facebook δήλωνε στεναχωρημένη καθώς κινδύνευε να μείνει άστεγη από το σπίτι στο οποίο ζούσε για πολλά χρόνια: «Είμαι πολύ στενοχωρημένη, δεν μπορώ να βρω σπίτι. Πρέπει να φύγω από εδώ! Το χρειάζονται, έχει τελειώσει και το συμβόλαιο, δεν ξέρω τι να κάνω! Σας παρακαλώ, όποιος γνωρίζει κάτι ας μου κάνει μία κλήση, πρέπει να φύγω από αυτό το σπίτι».

Δύο εικοσιτετράωρα μετά, με αγανάκτηση γράφει και πάλι στον προσωπικό λογαριασμό της: «Δυστυχώς ακόμα να βρω σπίτι. Την Κυριακή χρειάζεται να παραδώσω το σπίτι όπου μένω. Θα έρθει δικαστικός κλητήρας να με βγάλει. Ψάχνω επειγόντως κάτι. Δεν χρωστάω λεφτά και φυσικά πληρώνω το ενοίκιό μου. Εάν κάποιος γνωρίζει κάποιον να ενοικιάζει σπίτι μέχρι 70 τ.μ., ας μου στείλει ένα μήνυμα. Σας ευχαριστώ πολύ! Ματούλα».

Τελικά η λύση βρέθηκε με αποτέλεσμα η 76χρονη να μετακομίσει σε καινούργιο σπίτι στο Πεδίον του Άρεως, όπου έμελλε να αφήσει και την τελευταία της πνοή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments