Αθλητισμός

ΑΕΚ: Καταφέρνει να ξεπερνάει όποια εμπόδια από απουσίες μπορεί να προκύπτουν [pic]

ΑΕΚ: Καταφέρνει να ξεπερνάει όποια εμπόδια από απουσίες μπορεί να προκύπτουν [pic]

Πηγή Φωτογραφίας: [364440] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Κι όμως ο Αλμέιδα είχε τις λύσεις

Ο Αλμέιδα είδε τους Μουκουντί και Πόνσε να μένουν νοκ-άουτ ενόψει Αστέρα και να προστίθενται στη λίστα των απουσιών μαζί με τους Λιβάι Γκαρσία, Γκατσίνοβιτς και Πισάρο.Κι όμως ο Αλμέιδα είχε τις λύσεις, με τον Τσούμπερ να ξεκινάει αριστερά και τον Αραούχο να επιλέγεται στην κορυφή.

Η ΑΕΚ τις τελευταίες εβδομάδες έχει αντιμετωπίσει πάρα πολλά και διαφορετικά προβλήματα απουσιών, ωστόσο στην πλειοψηφία των περιπτώσεων έχει καταφέρει να τα αντιμετωπίσει εξαιρετικά, κάτι που επιβεβαιώνει τον μαεστρικό τρόπο με τον οποίο ο Αλμέιδα διαχειρίζεται το ρόστερ, που του προσφέρει πληθώρα ποιοτικών επιλογών.

Με χαμόγελα επέστρεψε από την Τρίπολη η αποστολή της ΑΕΚ μετά τη νίκη επί του Αστέρα

Το πρώτο ματς μετά την διακοπή για τις Εθνικές ομάδες, ήταν εξαιρετικά κρίσιμο για την ΑΕΚ. Πριν το ντέρμπι των «αιωνίων» που θα έχει σίγουρα απώλειες για έναν από τους δύο διεκδικητές ή και για τους δύο σε περίπτωση ισοπαλίας, ήταν ζωτικής σημασίας να κερδίσει για μην κυνηγάει από μακριά, πολύ νωρίς.

Από σήμερα όλη η προσοχή στρέφεται στο μεγάλο ματς της Πέμπτης απέναντι στη Μαρσέιγ για το Europa League (19:45). Ο Ματίας Αλμέιδα θα περιμένει τη σημερινή προπόνηση για να διαπιστώσει την κατάσταση των Αρόλντ Μουκουντί και Εζέκιελ Πόνσε, που έμειναν εκτός αποστολής για την Αρκαδία λόγω ενοχλήσεων και κάκωσης αντίστοιχα. Ο Ροδόλφο Πισάρο φαίνεται πως έχει καλές πιθανότητες να μπει στην αποστολή για Μασσαλία, σε αντίθεση με τους Λιβάι Γκαρσία και Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς που εκτός απροόπτου δεν προλαβαίνουν και μένει να φανεί αν διαφοροποιηθούν τα δεδομένα εν όψει ΠΑΟΚ την επόμενη Δευτέρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments