Lifestyle

Παίκτρια βρήκε δύσκολο γρίφο, άφησε τον Πολυχρονίδη με το στόμα ανοιχτό και έφυγε με 6000 ευρώ

Παίκτρια βρήκε δύσκολο γρίφο, άφησε τον Πολυχρονίδη με το στόμα ανοιχτό και έφυγε με 6000 ευρώ

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/ Ο τροχός της τύχης

Μια απίθανη παίκτρια στον τροχό της τύχης «τρέλανε» τον Πολυχρονίδη.

Η Λένα, μία παίκτρια στον «Τροχό της Τύχης» κατάφερε να αποχωρήσει έχοντας κερδίσει 6.000 ευρώ ενώ πρωτίστως είχε αφήσει άφωνο τον Πέτρο Πολυχρονίδη με τον δύσκολο γρίφο που έλυσε.

View this post on Instagram

A post shared by Petros Polychronidis (@petrospolychronidis)

Κατά τον τελευταίο γύρο, η Λένα κλήθηκε να λύσει έναν γρίφο στην κατηγορία «ίδια κατάληξη». Στον φωτεινό πίνακα της εκπομπής «Τροχός της Τύχης» εμφανίστηκαν τα γράμματα Α, Λ και Σ στα σημεία που βρίσκονταν μέσα στον γρίφο.

Στη συνέχεια, η παίκτρια είχε να επιλέξει τρία σύμφωνα αλλά και ένα φωνήεν ώστε να συμπληρώσει όσες περισσότερες θέσεις στον πίνακα μπορούσε. Η Λένα επέλεξε από σύμφωνα το Ρ, το Ν και το Κ, ενώ από τα φωνήεντα διάλεξε το Ι. Απ’ όσα γράμματα διάλεξε η παίκτρια, μόνο το Ρ δεν συμπεριλαμβανόταν στον γρίφο.

Αμέσως μετά, της δόθηκαν τα 10 δευτερόλεπτα για να λύσει τον γρίφο, αλλά η παίκτρια απάντησε αμέσως, λέγοντας: «Ανθοκομία, μελισσοκομία». Τόσο η ταχύτητά της όσο και η εύστοχη απάντησή της ήταν αυτά που άφησαν τον Πέτρο Πολυχρονίδη, τον παρουσιαστή του «Τροχού της Τύχης» με το στόμα ανοιχτό. «Μιλάμε για υπερπαίκτρια! Λένα τρέλανέ μας», σχολίασε, ενώ παραδέχτηκε πως και ο ίδιος προσπαθούσε να βρει τις λέξεις, αλλά δεν τα κατάφερε.

Μέχρι εκείνο το σημείο η παίκτρια είχε ήδη κερδίσει 3 χιλ. ευρώ, ωστόσο λίγο μετά, ο Πέτρος Πολυχρονίδης άνοιξε την κάρτα που κρατούσε, στην οποία κρυβόταν το τελευταίο δώρο για την παίκτρια του «Τροχού της Τύχης». Η ίδια μπορεί να μην κέρδισε το αυτοκίνητο, αλλά κέρδισε ακόμα 3 χιλ. ευρώ, πράγμα που σημαίνει ότι αποχώρησε από το παιχνίδι «Τροχός της Τύχης» με 6 χιλ. ευρώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments