Trash

Ακριβά γούστα για την Μέγκαν Μαρκλ – Το φόρεμα Maison Valentino που αγόρασε 5.500 ευρώ

Ακριβά γούστα για την Μέγκαν Μαρκλ – Το φόρεμα Maison Valentino που αγόρασε 5.500 ευρώ

Πηγή Φωτογραφίας: lifeandstylemag.com - posts/meghan-markle-dress

O πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ παρακολούθησαν το τελευταίο σόου της Κέιτι Πέρι στο Λας Βέγκας.

Το ζευγάρι ταξίδεψε μέχρι το Λας Βέγκας για να απολαύσει την Κέιτι Πέρι πάνω στη σκηνή του «Resorts World Theatre» με την Μέγκαν Μαρκλ να επιλέγει για την εμφάνισή της ένα μίνι φόρεμα του οίκου Μaison Valentino που κοστίζει πάνω από 5.500 ευρώ.

View this post on Instagram

A post shared by Meghan Markle (@meghan.markle.official)

Eίναι γνωστό πως η Μέγκαν Μαρκλ έχει ακριβά γούστα και πως όλα της τα ρούχα και αξεσουάρ είναι από διάσημους οίκους, όπως Hermès, Chloé, Altuzarra, Maison Valentino, Oscar de la Renta και Chanel.

Μετά τη συναυλία της Μπιγιονσέ στο Inglewood της Καλιφόρνια, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ απόλαυσαν την Κέιτι Πέρι στο Λας Βέγκας. Την ίδια βραδιά στο τελευταίο σόου της Κέιτι Πέρι ήταν και η Σελίν Ντιόν.

Δείτε το βίντεο που ανέβηκε στο Tik Tok με την 42χρονη Δούκισσα του Σάσεξ να τραβάει την προσοχή και να κάνει όλο και μεγαλύτερη επίδειξη πλούτου στις εμφανίσεις της. Σύμφωνα με τον διευθνή Τύπο εκτιμάται ότι η γκαρνταρόμπα της Μέγκαν Μαρκλ είναι επτά φορές πιο ακριβή από εκείνη της Κέιτ Μίντλετον.

@julia_17120 PRINCE HARRY & MEGHAN MARKLE at Katy Perry!! #princeharryandmeghan #princeharry #meghanmarkle ♬ original sound – julia

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments