SPOTLIGHTS

Ο Ισραηλινός πρόεδρος κατακεραυνώνει την Αντζελίνα Τζολί [vid]

Ο Ισραηλινός πρόεδρος κατακεραυνώνει την Αντζελίνα Τζολί [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: instagram angelina jolie, Ο πρόεδρος του Ισραήλ, Ισαάκ Χέρτσογκ, σε συνέντευξή του στον Πίρς Μόργκαν, απάντησε δημόσια στην Ατζελίνα Τζολί κατηγορώντας την πως με αυτό τον τρόπο, «δεν δίνει στον ισραηλινό λαό καμία δυνατότητα να υπερασπιστεί τον εαυτό του», αλλά επεσήμανε πως η ηθοποιός δεν έχει επισκεφτεί ποτέ τη Λωρίδα της Γάζας.

Ο πρόεδρος του Ισραήλ, Ισαάκ Χέρτσογκ, σε συνέντευξή του στον Πίρς Μόργκαν, απάντησε δημόσια στην Ατζελίνα Τζολί κατηγορώντας την πως με αυτό τον τρόπο, «δεν δίνει στον ισραηλινό λαό καμία δυνατότητα να υπερασπιστεί τον εαυτό του», αλλά επεσήμανε πως η ηθοποιός δεν έχει επισκεφτεί ποτέ τη Λωρίδα της Γάζας.

Πριν από λίγες ημέρες, με ανάρτηση στο Instagram, η Αντζελίνα Τζολί κατηγόρησε το Ισραήλ ότι στον πόλεμο με τη Χαμάς παραβιάζει το Διεθνές Δίκαιο, βομβαρδίζοντας «εσκεμμένα γυναίκες, παιδιά, οικογένειες, ενώ στερούνται το φαγητό, τα φάρμακα και την ανθρωπιστική βοήθεια».

Ο πρόεδρος του Ισραήλ, Ισαάκ Χέρτσογκ, σε συνέντευξή του στον Πίρς Μόργκαν, απάντησε δημόσια στην Ατζελίνα Τζολί κατηγορώντας την πως με αυτό τον τρόπο, «δεν δίνει στον ισραηλινό λαό καμία δυνατότητα να υπερασπιστεί τον εαυτό του», αλλά επεσήμανε πως η ηθοποιός δεν έχει επισκεφτεί ποτέ τη Λωρίδα της Γάζας.

«Δεν πήγε ποτέ να δει τα γεγονότα επί τόπου. Με όλο τον σεβασμό, οι άνθρωποι στη Γάζα γνωρίζουν ότι υπάρχει πόλεμος, αλλά δεν υπάρχει ανθρωπιστική κρίση που να μην τους επιτρέπει να επιβιώσουν. Υπάρχει μια μεγάλη, δραματική αύξηση της ανθρωπιστικής βοήθειας προς τη Γάζα, την οποία το Ισραήλ έχει υποστηρίξει, σε συνεργασία με τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον ΟΗΕ και πολλά άλλα έθνη», επεσήμανε ο πρόεδρος του Ισραήλ.

«Ο λαός της Γάζας μπορεί να μετακινηθεί, ώστε να μπορέσουμε να ξεριζώσουμε αυτό το καθεστώς τρομοκρατίας. Αυτό είναι που ξέρουμε. Η Αντζελίνα Τζολί δεν προσφέρει στον ισραηλινό λαό καμία δυνατότητα να υπερασπιστεί τον εαυτό της λέγοντας αυτά που λέει», συνέχισε ο Χέρτσογκ.

«Η Γάζα δεν είναι φυλακή εξαιτίας του Ισραήλ. Είναι μια ιρανική βάση γεμάτη τρομοκρατία, όπου διακινούνται λαθραία τόνοι πυρομαχικών – αυτή είναι η τραγωδία που έχει πλήξει τον λαό της Γάζας. Ίσως η έκβαση αυτού του πολέμου να επιτρέψει στον λαό της Γάζας, που αξίζει μια αξιοπρεπή, καλή ζωή, να την απολαύσει κάτω από ένα διαφορετικό καθεστώς το οποίο θα επιτρέψει την πορεία προς την ειρήνη», κατέληξε.

Αγανακτισμένος και ο πατέρας της Ατζελίνα Τζολί με τις δηλώσεις της

Την ενόχληση αλλά και την απογοήτευσή του εξέφρασε μέσα από βίντεο στα social media και ο πατέρας τη, Γιόν Βόιτ.

Απαντώντας σε όσα υποστήριξε η Τζολί, ο Γιον Βόιτ ανέφερε μεταξύ άλλων πως «είμαι πολύ απογοητευμένος που η κόρη μου, όπως και πολλοί άλλοι, δεν έχει κατανόηση της δόξας του Θεού, της αλήθειας του Θεού».

«Το θέμα εδώ είναι η καταστροφή της ιστορίας της γης του Θεού, της ιερής γης, της γης των Εβραίων. Ο ισραηλινός στρατός πρέπει να προστατεύσει τη γη του Ισραήλ και το λαό του, πρόκειται για πόλεμο. Αυτά τα ζώα θέλουν να εξαλείψουν τους Εβραίους, τον Χριστιανισμό.

Το Ισραήλ δέχθηκε επίθεση μέσω μιας απάνθρωπης τρομοκρατίας, αθώα παιδιά, μητέρες, πατέρες, παππούδες και γιαγιάδες. Και εσείς, ανόητοι, λέτε ότι το Ισραήλ είναι το πρόβλημα; Πρέπει να κοιτάξετε τον εαυτό σας και να αναρωτηθείτε: “Ποιος είμαι εγώ; Τι είμαι;”. Ρωτήστε τον Θεό: ”μαθαίνω την αλήθεια; Ή μου λένε ψέματα και κάνω όπως όλοι οι άλλοι;”, γιατί φίλοι μου, όσοι καταλαβαίνουν την αλήθεια βλέπουν το ψέμα. Βλέπουν ότι το Ισραήλ δέχθηκε επίθεση και αυτά τα ζώα θέλουν να εξαλείψουν τους Εβραίους, τον Χριστιανισμό», δήλωσε αρχικά.

«Όλοι θέλουμε δικαιοσύνη και αγάπη, αλλά αυτό δεν μπορεί να συμβεί με αυτά τα ζώα, που θέλουν να εξαφανίσουν τους Εβραίους και τους Χριστιανούς από προσώπου γης. Είναι ψέμα ότι το Ισραήλ σκοτώνει αθώους ανθρώπους, όλοι έχουν την ελεύθερη βούληση να φύγουν» συνέχισε ο Γιον Βόιτ, ο οποίος είναι γνωστό ότι υποστηρίζει το κράτος του Ισραήλ και τον πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου.

«Είναι αιχμάλωτοι του βάρβαρου κράτους που τους χρησιμοποιεί ως ασπίδα…κάνουν τους πάντες να πιστεύουν ότι το Ισραήλ αφαιρεί αυτές τις ζωές και αυτό ήταν στην πραγματικότητα το σχέδιο της Χαμάς. Να δημιουργήσει τον πόλεμο του καλού ενάντια στο κακό», κατέληξε ο Γιόν Βόιτ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jon Voight (@jonvoight)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments