Αθλητισμός

Ο Γιάννης αποβλήθηκε μετά το δεύτερο τεχνικό του σφάλμα [vid]

Ο Γιάννης αποβλήθηκε μετά το δεύτερο τεχνικό του σφάλμα [vid]
Ο Έλληνας φόργουορντ των Μπακς αποβλήθηκε στον αγώνα με τους Πίστονς και κάθισε σταυροπόδι στις courtside καρέκλες - Το Μιλγουόκι νίκησε στο τέλος το Ντιτρόιτ με 120-118

Μια διαμαρτυρία και ένας πανηγυρισμός… έστειλαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να παρακολουθήσει τη συνέχεια του αγώνα των Μιλγουόκι Μπακς με τους Ντιτρόιτ Πίστονς από τα αποδυτήρια.

Ο Έλληνας φόργουορντ των «Ελαφιών» δέχθηκε την πρώτη τεχνική ποινή στο πρώτο μέρος για διαμαρτυρία. Ωστόσο αυτό που του κόστισε την αποβολή ήταν ένας πανηγυρισμός που ήρθε στο δεύτερο μέρος της εντός έδρας αναμέτρησης των Μπακς με τους Πίστονς όταν κάρφωσε με δύναμη στο πρόσωπο του Αϊζέια Στούαρτ και μετά κοίταξε επίμονα τον αντίπαλό του.

Οι διαιτητές με μια υπερβολική απόφαση – ειδικά για το ΝΒΑ- τον χρέωσαν με δεύτερη τεχνική ποινή και ο Greek Freak αποβλήθηκε (για 4η φορά στην καριέρα του) από την αναμέτρηση.Οι διαιτητές είχαν χάσει από νωρίς τον έλεγχο του αγώνα, τόσο οι Μπακς όσο και οι Πίστονς ήταν μπερδεμένοι από τις αποφάσεις τους. O Greek Freak απο τη μεριά του έψαχνε αυτή τη φάση απέναντι στον 22χρονο ψηλό της ομάδας του Ντιτρόιτ με τον οποίο έχει δώσει έντονες μάχες τα προηγούμενα χρόνια. Ο Αντετοκούνμπο ήταν ενοχλημένος από την αυστηρότητα του referree που τον έστειλε στα αποδυτήρια, κάθισε για δευτερόλεπτα στις courtside καρέκλες και αποχώρησε εκνευρισμένος.

Εντυπωσιακός Λίλαρντ, καθοριστικός Λόπεζ

Ο Λίλαρντ κατάφερε να γλιτώσει τους Μπακς στο τέλος, αφού στην 4η περίοδο σημείωσε 18 πόντους και σκότωσε το Ντιτρόιτ. Στους 34 σταμάτησε ο Dame, ενώ 14 είχε ο Λόπεζ και το καθοριστικό τρίποντο. Ο Γιάννης είχε 15 πόντους, 9 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 5 μπλοκ.

Μετά από αυτή τη νίκη το Μιλγουόκι βρίσκεται στο 5-2, ενώ οι Πίστονς έπεσαν στο 2-6 σε ένα κακό ξεκίνημα μέσα στη σεζόν. Από την πλευρά των ηττημένων ο Κάνινγχαμ τελείωσε την αναμέτρηση με 33 πόντους, 8 ριμπάουντ και 8 ασίστ, ενώ 26 πόντους είχε ο Σάσερ και 14 πόντους μέτρησε ο Χέιζ.

Οι Πίστονς σούταραν με 7/29 τρίποντα, τη στιγμή που τα ελάφια είχαν 11/37. Το τρίτο δωδεκάλεπτο που έληξε με επιμέρους 43-28 παραλίγο να στοιχίσει στους Μπακς, οι οποίοι όμως γλίτωσαν την ήττα χάρη στους Λίλαρντ και Λόπεζ.

O Αντετοκούνμπο μετά το τέλος του αγώνα έκανε μια ανάρτηση γράφοντας «Τέλεια ομαδική νίκη σήμερα!»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments