Αθλητισμός

Εθνική Ελλάδας: Ο παίκτης που έμεινε εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού [vid]

Εθνική Ελλάδας: Ο παίκτης που έμεινε εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [365011] ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

Βρισκόταν στις κλήσεις για το φιλικό με τη Νέα Ζηλανδία και το ματς με τη Γαλλία

Στο περιθώριο των δηλώσεων του Γκουστάβο Πογέτ για την οφειλή προς τον συνεργάτη του, κ. Ταρίκο και την απάντηση της ΕΠΟ, η Εθνική Ελλάδος έκανε την πρώτη της προπόνηση, στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης ενόψει του φιλικού με τη Νέα Ζηλανδία και του αγώνα με τη Γαλλία για τα προκριματικά του Euro 2024.

Από την αποστολή της Εθνικής Ελλάδας κόπηπε ο Γιάννης Παπανικολάου λόγω τραυματισμού ενώ ο Γιώργος Γιακουμάκης θα ενσωματωθεί την Τρίτη στις υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

“Επιστροφή στις προπονήσεις για την Εθνική Ομάδα, η οποία εκκίνησε την προετοιμασία της ενόψει του φιλικού αγώνα με τη Νέα Ζηλανδία στις 17 Νοεμβρίου (“Γ. Καμάρας»” 19:00) και τον τελευταίο των European Qualifiers με την Γαλλία στις 21 Νοεμβρίου (“OPAP Arena”, 21:45).

Στην πρώτη συγκέντρωση της “γαλανόλευκης”, η οποία διεξήχθη στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης συμμετείχαν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές που έχουν κληθεί από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Γουστάβο Πογέτ για τις δύο αναμετρήσεις:

Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Διούδης, Βλαχοδήμος, Γούτας, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Μαυροπάνος, Ρέτσος, Τζαβέλλας, Μπάλντοκ, Γιαννούλης, Ρότα, Σάλιακας, Τσιμίκας, Βαγιαννίδης, Αλεξανδρόπουλος, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Γαλανόπουλος, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Σιώπης, Χατζηγιοβάνης, Κωνσταντέλιας, Μασούρας, Πέλκας, Φούντας, Ιωαννίδης, Παυλίδης.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης αναμένεται να ενσωματωθεί αύριο στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας, από την οποία αποδεσμεύτηκε λόγω τραυματισμού ο Γιάννης Παπανικολάου”.

Πηγή: sport24.gr//Πέτρος Παπαμακάριος

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments