Πολιτική

Οικονόμου: Δεν υπάρχουν άβατα για την ΕΛΑΣ-Η υπόθεση θανάτου του 17χρονο Ρομά πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης

Οικονόμου: Δεν υπάρχουν άβατα για την ΕΛΑΣ-Η υπόθεση θανάτου του 17χρονο Ρομά πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), Οπως είπε το πρωί της Τρίτης σε συνέντευξη στον ΣΚΑΪ, απηύθυνε έκκληση προς όλες τις πλευρές που αντιδρούν για ηρεμία καθώς "δεν θα μείνει καμμία σκιά και η υπόθεση είναι στη δικαιοσύνη. Η υπόθεση απο την πρωτη στιγμη πηρε την πορεια που θα έπρεπε να πάρει".

Η υπόθεση θανάτου του 17χρονο Ρομά πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης

Για το περιστατικό με τον θανατο ενος 17χρονου Ρομά μετά απο καταδίωξη μίλησε μεταξύ άλλων ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ Γιάννης Οικονόμου.

Οπως είπε το πρωί της Τρίτης σε συνέντευξη στον ΣΚΑΪ, απηύθυνε έκκληση προς όλες τις πλευρές που αντιδρούν για ηρεμία καθώς “δεν θα μείνει καμμία σκιά και η υπόθεση είναι στη δικαιοσύνη. Η υπόθεση απο την πρωτη στιγμη πηρε την πορεια που θα έπρεπε να πάρει”.

Αναφερόμενος τώρα στις κάμερες στις στολές των αστυνομικών, ξεκαθαρισε πως αυτές θα τοποθετηθούν εντος της τετραετίας. “Ξέρετε οτι είχε ακυρωθεί απο το Ελεγκτικό συνέδριο πριν απο περίπου εναν χρονο ενας διαγωνισμός, εχθές, Δευτέρα μετά την ολοκλήρωση των προδιαγραφών και των διαδικασιών βγάλαμε τις προδιαγραφές αυτες σε δημόσια διαβούλευση ετσι ωστε να μην υπαρχει πλεον καμμια ένσταση και καμμια επιφύλαξη για τον τροπο με τον οποιο θα προχωρήσει ο διαγωνισμός. Μιλαμε για εναν ανοιχτό διεθνη διαγωνισμό που θελει τον χρόνο του”.

Τέλος μιλωντας για τον ευρύτερο επιχειρησιακό σχεδιασμό της ΕΛΑΣ ο κ. Οικονόμου τονισε πως αντιμετωπίζει καθημερινά κάθε εστία παραβατικότητας και πως δεν υπάρχουν άβατα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments