Αθλητισμός

Ρεάλ: Σοκ με Βινίσιους [vid]

Ρεάλ: Σοκ με Βινίσιους [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot vinijr,Η κατάρα των εθνικών ομάδων συνεχίζει να πλήττει τη Ρεάλ, η οποία μετά τον Εντουαρντό Καμαβινγκά, έχασε για μήνες και τον Βινίσιους.

Ο τραυματισμός του Βινίσιους με την εθνική Βραζιλίας αποδείχθηκε πολύ σοβαρός και η Ρεάλ θα τον χάσει για μήνες.

Η κατάρα των εθνικών ομάδων συνεχίζει να πλήττει τη Ρεάλ, η οποία μετά τον Εντουαρντό Καμαβινγκά, έχασε για μήνες και τον Βινίσιους.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των υποχρεώσεών του με τη “σελεσάο” κόντρα στην Κολομβία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026. Οι “μερένγκες” αποφάσισαν να επιστρέψει αμέσως στη Μαδρίτη για εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν σοβαρό πρόβλημα στον δικέφαλο του αριστερού ποδιού και σε τένοντα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vinicius Jr. ⚡️🇧🇷 (@vinijr)

Αν και οι Ισπανοί δεν κάνουν λόγο για ημερομηνία επιστροφής, τα ΜΜΕ της χώρας εκτιμούν ότι ο 23χρονος επιθετικός δεν θα επιστρέψει στη δράση πριν από τον Φεβρουάριο του 2024.

Η απουσία του προστίθεται σε αυτήν του Καμαβινγκά μέχρι τουλάχιστον τα μέσα Ιανουαρίου, στις μακρόχρονες των Έντερ Μιλιτάο και Τιμπό Κουρτουά και σε αυτές των Τζουντ Μπέλιγχαμ, Κέπα, Ορελιέν Τσουαμενί, Ντάνι Θεμπάγιος και Αρντά Γκιουλέρ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments