Πολιτική

Εισαγγελία Αρείου Πάγου: Καλούνται για εξηγήσεις ως ύποπτοι οι βουλευτές των Σπαρτιατών [vid]

Εισαγγελία Αρείου Πάγου: Καλούνται για εξηγήσεις ως ύποπτοι οι βουλευτές των Σπαρτιατών [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Οι βουλευτές έχουν κληθεί σε εξηγήσεις για το αδίκημα της εξαπάτησης του εκλογικού σώματος για την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη, ωστόσο αναμένεται να ζητήσουν και να λάβουν προθεσμία προκειμένου να ενημερωθούν για τα στοιχεία της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί.

Οι βουλευτές έχουν κληθεί σε εξηγήσεις για το αδίκημα της εξαπάτησης του εκλογικού σώματος

Οι βουλευτές έχουν κληθεί σε εξηγήσεις για το αδίκημα της εξαπάτησης του εκλογικού σώματος για την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη, ωστόσο αναμένεται να ζητήσουν και να λάβουν προθεσμία προκειμένου να ενημερωθούν για τα στοιχεία της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί.

Κλήσεις προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις ως ύποπτοι για εξαπάτηση του εκλογικού σώματος έλαβαν οι δέκα βουλευτές των Σπαρτιατών και ο Κωνσταντίνος Φλώρος από την Εισαγγελέα του Αρείου ΠάγουΓεωργία Αδειλίνη.

Η έρευνα προέκυψε μετά από καταγγελίες του προέδρου του κόμματος Βασίλη Στίγμα για πρακτικές «Greek mafia», ενώ εντοπίστηκαν ενδείξεις ότι οι 11 βουλευτές των «Σπαρτιατών» είναι καθοδηγούμενοι από τον καταδικασμένο ως διευθυντικό στέλεχος της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, Ηλία Κασιδιάρη. Μάλιστα, στο κάδρο της έρευνας μπαίνει και ο έγκλειστος πρώην βουλευτής της ΧΑ, ο ρόλος του οποίου μελετάται και δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να βρεθεί αντιμέτωπος με ποινικές εξελίξεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments