Πολιτική

Το στοίχημα της ΝΔ για τις ευρωεκλογές

Το στοίχημα της ΝΔ για τις ευρωεκλογές

Πηγή Φωτογραφίας: [365174] ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)

Τι τόνισε σχετικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Οι κυβερνητικοί εκπρόσωποι χαρακτήρισαν τις επερχόμενες ευρωεκλογές εθνική μάχη με πολιτικό χαρακτήρα, αποκαλύπτοντας τα στοιχήματα των γαλάζιων κομμάτων για την επιτυχία.

Όπως αποκάλυψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, για το κυβερνών κόμμα, η δυνατότητα να επαναλάβει την εκλογική επίδοση των βουλευτικών εκλογών στις επερχόμενες ευρωεκλογές είναι το στοίχημα για την κυβερνητική κεντροδεξιά παράταξη. 

Συγκεκριμένα, κληθείς ο κυβερνητικός εκπρόσωπος να σχολιάσει τη συγκεκριμένη φράση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, «Πρέπει το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών να διατηρήσει την πολιτική σταθερότητα στη χώρα», ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι «είναι ξεκάθαρο. Η κυβέρνηση πήρε μια πολύ ισχυρή εντολή για μια δεύτερη τετραετία, για να προωθήσει μεγάλες μεταρρυθμίσεις. Να μην φάω τον χρόνο: Κυρίως σε επίπεδο οικονομίας, καθημερινότητας, υγείας. Δίνουμε καθημερινές μάχες κόντρα στα πολλά εισαγόμενα προβλήματα. Κρινόμαστε καθημερινά από τους πολίτες.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος παραδέχτηκε ότι δεν έχει ενημέρωση για το ψηφοδέλτιο, σχολιάζοντας ότι είναι πολύ νωρίς αυτή η συζήτηση. «Αλλά, έχει αποδείξει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ότι κριτήριό του είναι η αξιοσύνη και η εργατικότητα. Και νομίζω ότι αυτά τα οποία έχουμε ζήσει τα τελευταία χρόνια, και εμείς με την εμπιστοσύνη που μας έχει δείξει και στο κόμμα και τα κυβερνητικά στελέχη και οι νέοι βουλευτές και η περίπτωση της Μαρίας Συρεγγέλα, είναι αυτό που λέμε μια κινητικότητα στην πράξη. Άνθρωποι οι οποίοι έχουμε ξεκινήσει από τα χαμηλά κλιμάκια του κόμματος, έχουμε καταφέρει και έχουμε πάρει σημαντικές ευκαιρίες από τον πρωθυπουργό και κρινόμαστε μετά καθημερινά. Δεν σημαίνει ότι από πριν όλα είναι εύκολα».

Μάλιστα ερωτηθείς αναφορικά με τον πήχη για τις ευρωεκλογές, προσέθεσε: «Εμείς θέλουμε, αυτό το οποίο το βλέπουμε και στις δημοσκοπήσεις, οι πολίτες να αντιλαμβάνονται, να αναγνωρίζουν μέσα από τις δυσκολίες τους, ότι εμείς αυτό που κάνουμε έχει θετική επίδραση στη ζωή τους. Εμείς δεν λέμε ότι με το να πατήσουμε ένα κουμπί θα λύσουμε όλα τα προβλήματα. Όμως, προσπαθούμε μέρα-μέρα να είμαστε χρήσιμοι και να βελτιώνουμε την κατάσταση. Εγώ δεν θα σας μιλήσω για ποσοστά, που ούτως ή άλλως είναι πολύ πρόωρο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments