Αθλητισμός

Έντονος διάλογος Μέσι με Ροντρίγκο : “Πρόσεχε το στόμα σου, είμαστε πρωταθλητές Κόσμου” [vid]

Έντονος διάλογος  Μέσι με Ροντρίγκο : “Πρόσεχε το στόμα σου, είμαστε πρωταθλητές Κόσμου” [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot, Έναν έντονο διάλογο είχε ο Λιονέλ Μέσι με τον Ροντρίγκο, με τον Αργεντινό σούπερ σταρ να "ζητά τον λόγο" από τον Βραζιλιάνο που χαρακτήρισε εκείνον και τους συμπαίκτες του δειλούς, όταν αποχώρησαν για τα αποδυτήρια.

Έναν έντονο διάλογο είχε ο Λιονέλ Μέσι με τον Ροντρίγκο

Έναν έντονο διάλογο είχε ο Λιονέλ Μέσι με τον Ροντρίγκο, με τον Αργεντινό σούπερ σταρ να “ζητά τον λόγο” από τον Βραζιλιάνο που χαρακτήρισε εκείνον και τους συμπαίκτες του δειλούς, όταν αποχώρησαν για τα αποδυτήρια.

Το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ Βραζιλίας και Αργεντινής (0-1) για τα προκριματικά του Μουντιάλ ξεκίνησε με 28 λεπτά καθυστέρηση εξαιτίας επεισοδίων μεταξύ αστυνομίας και οπαδών στις κερκίδες σύμφωνα με το sport24.gr

Σύμφωνα με το Tyc Sport, όταν οι παίκτες επέστρεψαν στα αποδυτήρια μετά τα σοβαρά επεισόδια στις εξέδρες του Μαρακανά, ο Ροντρίγκο φάνηκε να λέει στον Ντε Πολ πως οι παίκτες της Αργεντινής είναι “δειλοί”.

“Είμαστε οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές, γιατί είμαστε δειλοί; Πρόσεχε το στόμα σου”, ήταν η απάντηση του Μέσι που έσπευσε φανερά εκνευρισμένος στο σημείο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments