Πολιτική

Άδωνις: Πολιτική είναι η καθημερινή αναμέτρηση με τα προβλήματα των πολιτών

Άδωνις: Πολιτική είναι η καθημερινή αναμέτρηση με τα προβλήματα των πολιτών

Πηγή Φωτογραφίας: (ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ/EUROKINISSI), «Πολιτική σημαίνει να αναμετριέσαι κάθε μέρα με τα πραγματικά προβλήματα του κόσμου», τονίζει, σε σημερινή παρέμβασή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος προσθέτει ότι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη παραμένει προσηλωμένη στον αγώνα κατά των καθημερινών ζητημάτων των πολιτών.

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι επάνω από τα προβλήματα των πολιτών»

«Πολιτική σημαίνει να αναμετριέσαι κάθε μέρα με τα πραγματικά προβλήματα του κόσμου», τονίζει, σε σημερινή παρέμβασή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος προσθέτει ότι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη παραμένει προσηλωμένη στον αγώνα κατά των καθημερινών ζητημάτων των πολιτών.

Συγκεκριμένα, ερωτώμενος για την εν γένει πορεία της δεύτερης διακυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης ξεκαθαρίζει πως «ο μόνος πραγματικά αρμόδιος για να απαντήσει είναι ο κύριος Πρωθυπουργός».

«Αυτό όμως που μπορώ να πω με σιγουριά», συμπληρώνει ο Άδωνις, «είναι ότι τα μυαλά μας δεν έχουν πάρει αέρα, επειδή κερδίσαμε τις εκλογές. Όλοι οι υπουργοί, κατόπιν σχετικής εντολής του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, είμαστε πάνω από τα προβλήματα του κόσμου. Η αγωνία μας είναι να κάνουμε τη ζωή των πολιτών καλύτερη».

Αναφερόμενος στην επαναλειτουργία των ναυπηγείων Ελευσίνας, ο υπουργός Εργασίας υπογραμμίζει πως «δημοσιογράφοι από το Star Channel πήραν συνέντευξη από περίπου δέκα εργάτες στα εν λόγω ναυπηγεία. Οι εργάτες μίλησαν στην κάμερα για το πόσο άλλαξε η ζωή τους και από δεκαπέντε χρόνια που ήταν σε κηδεία έχει αναστηθεί η ζωή τους. Και από τις δικές μου πολιτικές αποφάσεις – και αυτό είναι μια πολύ μεγάλη ικανοποίηση για εμένα – οι άνθρωποι αυτοί απολαμβάνουν μια καλύτερη ζωή, μπορούν να πληρώνουν πλέον τα έξοδα των παιδιών τους, να καλύπτουν τις υποχρεώσεις τους, αντιμετωπίζουν τη ζωή με υπερηφάνεια. Σήμερα, επιδιορθώνονται επτά πλοία μέσα στα ναυπηγεία Ελευσίνας. Ένα μεγάλο ποσοστό του ΑΕΠ που έφευγε από την Ελλάδα προστίθεται τώρα στο ελληνικό ΑΕΠ. Αυτή είναι η πραγματική πολιτική.

«Πλέον κάνουμε τις ημέρες καριέρας της ΔΥΠΑ», συμπληρώνει ο Άδωνις Γεωργιάδης και προσθέτει πως «μέσα σε δύο ημέρες βρήκαμε δουλειά σε 2500 χιλιάδες ανθρώπους στη Θεσσαλονίκη. 2500 άνθρωποι υπέγραψαν συμβόλαιο μπροστά μας χάρη στις ημέρες καριέρας της ΔΥΠΑ. Και μεγάλη σημασία έχει να αλλάζεις προς το καλύτερο τη ζωή των ανθρώπων. Αυτή η  κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αυτό ακριβώς προσπαθούν να κάνουν. Δεν ασχολούμαστε με τις δημοσκοπήσεις, ούτε με το εάν θα τσακωθούν στον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτά είναι δευτερεύοντα θέματα.

Αυτό κάνουμε και εμείς, αγωνιζόμενοι για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων», κατέληξε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments