Lifestyle

Βλαδίμηρος Κυριακίδης – Έφη Μουρίκη: «Προσπαθούσαμε πολλά χρόνια να κάνουμε παιδί και δεν τα καταφέραμε»

Βλαδίμηρος Κυριακίδης – Έφη Μουρίκη: «Προσπαθούσαμε πολλά χρόνια να κάνουμε παιδί και δεν τα καταφέραμε»

Πηγή Φωτογραφίας: OK.MAG.GR

Βλαδίμηρος Κυριακίδης - Έφη Μουρίκη: «Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ μετά το βράδυ. Είναι θείο δώρο ο έρωτας. Από τότε δεν χωρίσαμε ποτέ»

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Έφη Μουρίκη έδωσαν συνέντευξη και αναφέρθηκαν στην πορεία τους στον χώρο της υποκριτικής, αλλά και στα 35 χρόνια κοινής ζωής.

View this post on Instagram

A post shared by Nektarios Skamnakis (@nektarios_skamnakis)

Το ζευγάρι βρέθηκε καλεσμένο στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», ενώ αναφέρθηκε ακόμα, στην προσπάθεια που έκανε κάποτε, να αποκτήσει παιδί.

Όπως δήλωσε αρχικά, η Έφη Μουρίκη: «Είμαστε μαζί 35 χρόνια. Πέρασαν 8 χρόνια από την πρώτη μας συνεργασία, είχαμε 10 χρόνια να συνεργαστούμε και ξανασυνεργαστήκαμε πέρυσι. Φέτος συνεχίζεται η συνεργασία μας».

Τότε, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης πρόσθεσε: «Είναι καλό που είμαστε μαζί και στη σκηνή και στο σπίτι, ο ένας συμπληρώνει τον άλλο. Όταν καταλαβαίνεις ότι ο άλλος θέλει το καλό σου και σε αγαπάει, η κριτική είναι δημιουργική. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ μας. Δεν είναι όλη μας η ζωή γύρω από το θέατρο, έχουμε κι άλλη ζωή κι αυτό είναι που μας ανανεώνει. Όσο περνούν τα χρόνια, οι καβγάδες έχουν λιγοστέψει».

Τόνισε επίσης: «Κυρίως φροντίζουμε να μη γερνάμε μέσα μας. Έξω μπορούμε να γερνάμε, αλλά το μέσα μας μας απασχολεί πάρα πολύ. Σε αυτό μας βοηθά πολύ κι η δουλειά μας. Κάθε εξάμηνο, έχουμε στο σπίτι καινούριο “παιδί”, καινούρια παράσταση».

Για τη γνωριμία μεταξύ τους, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης δήλωσε: «Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ μετά το βράδυ. Είναι θείο δώρο ο έρωτας. Από τότε δεν χωρίσαμε ποτέ. Έχουμε περάσει σκαμπανεβάσματα, η Έφη τα αντιμετώπισε με μεγαλύτερη ψυχραιμία, εγώ με λιγότερη. Σε μια σχέση πρέπει η γυναίκα να καταλάβει ότι ο άντρας είναι το παιδί που πρέπει να μεγαλώσει».

Αναφορικά με το ενδεχόμενο ενός παιδιού, ο ηθοποιός ανέφερε: «Έχω πει ότι δεν κάναμε παιδί, γιατί είμαι εγωιστής. Όταν διαβάζω στο σπίτι θέλω απόλυτη ησυχία, σε σημείο που η Έφη δεν μπορεί να βγάλει ούτε τα πιάτα από το πλυντήριο. Φαντάσου τι θα γινόταν με ένα παιδί».

Πρόσθεσε επίσης: «Κάποια στιγμή προσπαθήσαμε να κάνουμε παιδί. Περάσανε κάποια χρόνια κι αφού δεν έγινε, προχωρήσαμε κι είπαμε ότι θα πάμε παρακάτω».

Τέλος, μίλησαν για το κίνημα του #metoo και τις καταγγελίες μέσα από τον χώρο του θεάματος, που βγήκαν στη δημοσιότητα.

Πρώτη, η Έφη Μουρίκη δήλωσε: «Εγώ πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις λέω να περιμένουμε τη δικαιοσύνη. Σαφέστατα, είμαι κατά της κατάχρησης της εξουσίας και τηρ οποιασδήποτε κακοποιητικής συμπεριφοράς. Επειδή συνεργάστηκα με έναν πολύ σπουδαίο σκηνοθέτη και άνθρωπο, τον Ζηλ Ντασέν, για να σου κάνει μια παρατήρηση, ερχόταν πρώτα και σου έλεγε “αχ τι ωραίο αυτό”. Η κάθε σχέση πρέπει να βασίζεται στην αγάπη, και τον σεβασμό. Πολλές φορές ακούς ότι “είμαι τελειομανής γι’ αυτό φέρθηκα έτσι”, διαφωνώ με αυτό, η τελειομανία είναι μια δικαιολογία».

Από τη δική του πλευρά, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης είπε: «Δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που κάνουν κατάχρηση εξουσίας. Δεν με ενδιαφέρει να ασκήσω εξουσία σε κάποιον. Και στο εξωτερικό υπάρχουν τέτοια παραδείγματα. Κάποιοι κυνηγούν την ουσία και κάποιοι απλά την εξουσία».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments