Trash

Paul Walker: Fashion idol

Paul Walker: Fashion idol

Πηγή Φωτογραφίας: (Facebook Photo)

Paul Walker, λείπεις, εδώ και 10 χρόνια...

Ήταν 30 Νοεμβρίου του 2013, όταν ο Paul Walker “έφυγε” ξαφνικά, άδικα και, κυρίως, υπερβολικά νωρίς, από τη ζωή, μετά από ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα στην Σάντα Κλαρίτα της Καλιφόρνια. Έκτοτε, η απουσία του πρωταγωνιστή των ταινιών Fast & Furious παραμένει αισθητή, τόσο στον κόσμο του κινηματογράφου, όσο και του στυλ- ενός εκ των πολλών χαρισμάτων του σπουδαίου ηθοποιού.

View this post on Instagram

A post shared by Paul Walker Family (@paul.walker_family)

Πράγματι, όσα χρόνια γνωρίζαμε τον Walker ακολουθούσε μία δική του αισθητική, πιστά. Αν και αγαπούσε το casual ντύσιμο και τις χαλαρές περιστάσεις, ο ίδιος είχε παραδεχθεί πως του άρεσε -που και που- να ντύνεται και πιο επίσημα. Έτσι, κατάφερνε να εναλλάσσει το αγαπημένο του ζευγάρι sneakers και το άνετο t-shirt του, με ένα ριγέ κοστούμι και μία κομψή γραβάτα, και να είναι εξίσου στιλάτος.

“Ως επί το πλείστον, εκεί που επιλέγω να περνάω το χρόνο μου, εκεί που επιλέγω να συχνάζω είναι συνήθως αρκετά χαλαρά μέρη. Χαλαρές πόλεις, πραγματικά. Και με το χαλαρό είδος της συμπεριφοράς, η ενδυμασία είναι συνήθως αρκετά casual. Τώρα με αυτό, σχεδόν, μισώ να πω ότι μου αρέσει να ντύνομαι καλά κάθε τόσο. Αλλά το κάνω. Το να βάζω κοστούμι, να φοράω ωραία ρούχα, είναι σαν μια ειδική περίσταση. Απλά κάνει τα πράγματα λίγο πιο όμορφα. Ξέρεις, ένα ωραίο κορίτσι, μια ωραία πόλη, απλά να βγαίνεις έξω το βράδυ είναι πολύ διασκεδαστικό”, είχε εξηγήσει ο Walker σε συνέντευξή του στο περιοδικό Glamour το 2011.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments