Αθλητισμός

La Liga: Νεκρός οπαδός στο Γρανάδα – Αθλέτικ Μπιλμπάο και οριστική διακοπή

La Liga: Νεκρός οπαδός στο Γρανάδα – Αθλέτικ Μπιλμπάο και οριστική διακοπή

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο,Άσχημα είναι τα νέα που έρχονται από την Ισπανία αφού το παιχνίδι ανάμεσα στη Γρανάδα και την Αθλέτικ Μπιλμπάο για την 16η αγωνιστική της La Liga διακόπηκε οριστικά μετά τον θάνατο οπαδού, ο οποίος υπέστη καρδιακό επεισόδιο στις εξέδρες και δεν κατάφερε τελικά να κρατηθεί στη ζωή.

Ο τερματοφύλακας των Βάσκων ειδοποίησε αμέσως τον διαιτητή

Άσχημα είναι τα νέα που έρχονται από την Ισπανία αφού το παιχνίδι ανάμεσα στη Γρανάδα και την Αθλέτικ Μπιλμπάο για την 16η αγωνιστική της La Liga διακόπηκε οριστικά μετά τον θάνατο οπαδού, ο οποίος υπέστη καρδιακό επεισόδιο στις εξέδρες και δεν κατάφερε τελικά να κρατηθεί στη ζωή.

Ήταν το 17ο λεπτό της αναμέτρησης, το σκορ ήταν στο 0-1 με το γκολ του Ινάκι Γουίλιαμς και όλα κυλούσαν ήρεμα, μέχρι που ξαφνικά υπήρξε αναστάτωση στις εξέδρες. Αμέσως ο τερματοφύλακας της Αθλέτικ αντιλήφθηκε τι είχε γίνει και πήγε προς τον διαιτητή για να τον ενημερώσει, με τα ιατρικά τιμ των δύο ομάδων να κατευθύνονται στην εξέδρα για να δουν τι ακριβώς συμβαίνει.

Όπως έγινε, λοιπόν, γνωστό, ένας οπαδός υπέστη καρδιακό επεισόδιο και ο διαιτητής αποφάσισε την προσωρινή διακοπή του αγώνα, με τις δύο ομάδες να περιμένουν να ακούσουν κάτι ευχάριστο, να ακούσουν δηλαδή ότι ο φίλαθλος είναι εκτός κινδύνου. Τα πράγματα όμως, δυστυχώς, δεν εξελίχθηκαν έτσι.

Ο άτυχος 70χρονος δεν κατάφερε τελικά να επανέλθει και έφυγε από τη ζωή, με τις Γρανάδα και Αθλέτικ Μπιλμπάο να συμφωνούν έπειτα από αυτό ότι αυτό που πρέπει να γίνει είναι να διακοπεί οριστικά το παιχνίδι αφού το κλίμα είχε βαρύνει πάρα πολύ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments