Ελλάδα

Ρέντης: Συγκλονίζει ο πατέρας του 31χρονου αστυνομικού – ”Είναι άδικο να πεθάνει το παιδί μου”

Ρέντης: Συγκλονίζει ο πατέρας του 31χρονου αστυνομικού – ”Είναι άδικο να πεθάνει το παιδί μου”
«Να καταβάλετε ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια για να σώσετε το παιδί μου» λέει ο πατέρας του αστυνομικού που τραυματίστηκε στα επεισόδια στου Ρέντη

«Να καταβάλετε ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια για να σώσετε το παιδί μου» λέει ο πατέρας του αστυνομικού που τραυματίστηκε στα επεισόδια στου Ρέντη.

Οι γιατροί κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να κρατήσουν στη ζωή τον αστυνομικό, ενώ ο πατέρας του τους παρακάλεσε να κάνουν ό,τι μπορούν για να σώσουν το παιδί του. «Να καταβάλετε ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια για να σώσετε το παιδί μου, είναι άδικο να πεθάνει» είναι τα λόγια που φέρεται να είπε.

Οι γονείς του που ζουν στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του γιου τους, ενώ την ίδια ώρα συνάδελφοί του το επισκέπτονται συνεχώς στο νοσοκομείο.

Σημειώνεται πως το πρωί της Κυριακής έγινε γνωστό πως ένας άνδρας, μόλις 18 ετών συνελήφθη, καθώς ομολόγησε ότι αυτός ήταν που έριξε την ναυτική φωτοβολίδα.

Επεισόδια στου Ρέντη: Το ιατρικό ανακοινωθέν του Σαββάτου για τον αστυνομικό

Στο τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου γινόταν λόγο για «διάχυτη αιμορραγική διάθεση στο τραύμα του μηρού», η οποία ωστόσο «ελέγχεται επαρκώς με τοπικά αιμοστατικά και επίδεση».

«Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ σε καταστολή και μηχανικό αερισμό, υποστηριζόμενος αιμοδυναμικά με σταδιακά μειούμενες δόσεις αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων. Λόγω διαταραχών πηκτικότητας υπάρχει διάχυτη αιμορραγική διάθεση στο τραύμα του μηρού που ελέγχεται επαρκώς με τοπικά αιμοστατικά και επίδεση. Δερματικό θερμικό έγκαυμα στον μηρό και πέριξ του τραύματος», ανέφερε του ιατρικό ανακοινωθέν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments